-
December 12th, 2013, 14:22
عضو جدید
تاپیک حذف شود
ویرایش توسط tandisbazar : December 13th, 2013 در ساعت 23:37
-
تعداد تشکر ها از tandisbazar به دلیل پست مفید
-
December 12th, 2013 14:22
# ADS
-
December 12th, 2013, 14:26
پاسخ : فروش قالب فوق العاده زیبا و جذاب وردپرس - بانه کار

نوشته اصلی توسط
tandisbazar
باسلام
قالب سایت بانه کار بفروش میرسد .
دمو : banehkar.com
مناسب برای راه اندازی سایت نیازمندی ( نیامندی های شهری )
قیمت : 100 هزار تومان برای مدت محدود
برای دریافت اطلاعات حساب و شماره تماس و موارد دیگر پ.خ بدید .
تصویر قالب ضمیمه شد .
تحت چه سیستمیه این قالب؟
-
-
December 12th, 2013, 14:36
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
pasargad-it
تحت چه سیستمیه این قالب؟
وردپرس
-
-
December 13th, 2013, 22:22
عضو جدید
قابل توجه کلیه کاربران و مدیران عزیز این انجمن !
بنده مسئول فنی وبسایت بانه کار هستم و اعلام می کنم که این قالب تا کنون به صورت آزاد در هیچ وبسایت و انجمنی چه برای دانلود چه برای فروش قرار داده نشده است و کلیه تاپیک ها با این عنوان در کلیه انجمن ها و وبسایت ها غیر قانونی بوده و نقض قانون کپی رایت می باشد و قالبی که ارائه می شود تنها کدهای قالب ریپ شده می باشد .
در ضمن عده ای قالب وبسایت بانه کار را به عنوان نمونه کار در وبسایت خود قرار داده اند که این ادعا هم از سوی ما رد می شود چرا که کلیه مراحل طراحی و برنامه نویسی این وبسایت و قالب توسط تیم طراحی بانه کار صورت گرفته است .
-
-
December 13th, 2013, 22:41
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
jhihaat
بنده مسئول فنی وبسایت بانه کار هستم و اعلام می کنم که این قالب تا کنون به صورت آزاد در هیچ وبسایت و انجمنی چه برای دانلود چه برای فروش قرار داده نشده است و کلیه تاپیک ها با این عنوان در کلیه انجمن ها و وبسایت ها غیر قانونی بوده و نقض قانون کپی رایت می باشد و قالبی که ارائه می شود تنها کدهای قالب ریپ شده می باشد .
در ضمن عده ای قالب وبسایت بانه کار را به عنوان نمونه کار در وبسایت خود قرار داده اند که این ادعا هم از سوی ما رد می شود چرا که کلیه مراحل طراحی و برنامه نویسی این وبسایت و قالب توسط تیم طراحی بانه کار صورت گرفته است .
با توجه با تاریخ عضویتتون...
بهتره مدرک ارائه کنید .
-
-
December 13th, 2013, 22:53
عضو جدید
-
-
December 13th, 2013, 22:58

نوشته اصلی توسط
jhihaat
در صورتی که این موضوع صحت داشته باشه ، میتونید مدارکتون رو جمع آوری و شکایتی رو تنظیم و تسلیم مراجع ذیربط کنید . سریعا بررسی و شخص یا گروه ریپ کننده تحت پیگرد قرار خواهد گرفت . البته در صورتی که قالب وبسایت شما اختصاصی بوده باشه !
دقیقا 6 ماه پیش همچین موردی برای یکی از مشتریان بنده پیش اومد و نهایتا شخصی که از اثر متعلق به اونها سوء استفاده کرده بود مبلغ 2 میلیون تومان جریمه شد .
ویرایش توسط i.sharifi : December 13th, 2013 در ساعت 23:02
-
-
December 13th, 2013, 23:02
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
i.sharifi
در صورتی که این موضوع صحت داشته باشه ، میتونید مدارکتون رو جمع آوری و شکایتی رو تنظیم و تسلیم مراجع ذیربط کنید . سریعا بررسی و شخص یا گروه ریپ کننده تحت پیگرد قرار خواهد گرفت . البته در صورتی که قالب وبسایت شما اختصاصی بوده باشه !
دقیقا 6 ماه پیش همچین موردی برای یکی از مشتریان بنده پیش اومد و نهایتا شخصی که از اثر مربوطه به اونها سوء استفاده کرده بود مبلغ 2 میلیون تومان جریمه شد .
سپاسگذار از شما ، قطعا در حال پیگیری هستیم و با اشخاصی که به راحتی حقوق رو زیر پا گذاشتن برخورد خواهیم کرد.
-