-
April 13th, 2010, 01:58
عضو انجمن
مشاركت در طرح
با عرض سلام خدمت همكاران و دوستان عزيز اين تاپيك را در اين رابطه زدم كه اطلاعات جامع در مورد يه طرح كسب كنم ما ميخوام براي شركتمون يه طرحي پياده سازي كنيم كه بتونيم هم از تهسيلات و مزيت ها استفاده كنيم .يه طرحي باشه روي اون وقتي گذاشتيم ثمره داشته باشه هم براي ما هم به كساني كه ميخواهيم سرويس بديم. از كساني كه سر رشته دارن مشاركت ميخوام. پيشاپيش سپاسگذارم
-
-
April 13th, 2010 01:58
# ADS
-
April 13th, 2010, 10:26
عضو انجمن
پاسخ : مشاركت در طرح
از انجمن كسي نميتونه كمكي كنه ؟؟؟
-
-
April 13th, 2010, 10:43
عضو دائم
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
-
-
April 13th, 2010, 10:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
is24.ir
چه طرحی؟
من طرحي ميخوام كه روش كار كنم. مثلا راه اندازي يه راك در شركت براي ميزباني وب و مجازي سازي و.... طرح چه وسايلي ميخواد ؟ توجيه اقتصادي نياز كشور و .... ماشاالله خود شما ها دستون بيشتر تو كار است
-
-
April 13th, 2010, 13:04
خوب این طرح که هزار بار روش بحث شده. برای بدترین پهنای باند ممکن برای سرور حداقل ماهانه 7-8 میلیون تومان هزینه پهنای باند باید بدید و مجبورید قیمت های فوق گزاف بدید که اونم مشتری نمیاد براش.
-
-
April 13th, 2010, 17:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Sajad
خوب این طرح که هزار بار روش بحث شده. برای بدترین پهنای باند ممکن برای سرور حداقل ماهانه 7-8 میلیون تومان هزینه پهنای باند باید بدید و مجبورید قیمت های فوق گزاف بدید که اونم مشتری نمیاد براش.
اگه دقت كنيد گفتم مثلا نت ايران اجازه به همچنين طرح هايي را به صورت گسترده نميده كسي ديگه پيشنهادي چيزي نداره ؟
-
-
April 13th, 2010, 18:12
عضو انجمن
سلام به نظر من میزبانی داخلی بهترین انتخاب هست. با راهکار های مختلف میشه با هزینه ای ماهانه 500 هزار تومان شروع کرد و بعد از گسترش خدمات پهنای باند اضافه کرد.
-
-
April 13th, 2010, 18:35

نوشته اصلی توسط
akbari
سلام به نظر من میزبانی داخلی بهترین انتخاب هست. با راهکار های مختلف میشه با هزینه ای ماهانه 500 هزار تومان شروع کرد و بعد از گسترش خدمات پهنای باند اضافه کرد.
عزیز معلومه اصلا تو فاز نیستی !
الان من یه سرور مزخرف رو با 500 گیگ پهنای باند با تخفیف فوق العاده 400 تومان هزینه دارم می دم !
-
-
April 13th, 2010, 20:43
عضو انجمن
من هزینه پهنای باندی که یک سرور نیاز دارد رو گفتم با 500 هزار تومان حدودا 30 مگ پهنای باند میتوان برای یک سرور تامین کرد
-
-
April 13th, 2010, 20:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
akbari
من هزینه پهنای باندی که یک سرور نیاز دارد رو گفتم با 500 هزار تومان حدودا 30 مگ پهنای باند میتوان برای یک سرور تامین کرد
ميشه دقيق بگيد كه كجا به اين قيمت 30 مگ پهناي باند ميده به شما؟
برادر من يه زنگ به شركت هاي اصلي تامين كننده پهناي باند بزن تا قيمت ها دستت بياد.
با 500 هزار ماهيانه حدكثر 1 مگ ميشه پهناي باند داد.
با احترام
-