با سلام خدمت دوستان عزیز
این مشکل resolving host و سپس oops میاد و سایت باز نمیشه چیه ؟ من از 10 تا سروری که میگیریم 6 تا اینطوریه اوایل از persianwhois که گرفتم توی 6 تا سرور ( گیگا ) 2 تای اون ها اینطوری میشد : تو یک ساعت های خاصی سایت ها بالا میاد و یک ساعت های خاصی بالا نمیاد در صورتی که سرور داون نیست و سایت ها با فیلتر شکن بدون مشکل باز میشه . ( اتفاقا مشکل شایعی هم هست )
بعد از huge گرفتم ( OVh ) بازم از 2 تا سروری که ازشون گرفتم یکیش اینطوری بود حالا از FDC هم دارم باز یکیش اینطوریه نمیدونم من بد شانسم یا ....
حالا شک من رفته با Litespeed تریال ...
اگه راحی هست برای حل این مشکل راه نمایی کنید .
با سلام خدمت دوستان عزیز
این مشکل resolving host و سپس oops میاد و سایت باز نمیشه چیه ؟ من از 10 تا سروری که میگیریم 6 تا اینطوریه اوایل از persianwhois که گرفتم توی 6 تا سرور ( گیگا ) 2 تای اون ها اینطوری میشد : تو یک ساعت های خاصی سایت ها بالا میاد و یک ساعت های خاصی بالا نمیاد در صورتی که سرور داون نیست و سایت ها با فیلتر شکن بدون مشکل باز میشه . ( اتفاقا مشکل شایعی هم هست )
بعد از huge گرفتم ( OVh ) بازم از 2 تا سروری که ازشون گرفتم یکیش اینطوری بود حالا از FDC هم دارم باز یکیش اینطوریه نمیدونم من بد شانسم یا ....
حالا شک من رفته با Litespeed تریال ...
اگه راحی هست برای حل این مشکل راه نمایی کنید .
نه ربطی به اون از نظر من نداره!
دلایل مختلفی امکان داره باشه!
بایند یا همون دی ان اس سرورت مشکل داشته باشه!
یا پینگ رو روی ای پی دی ان اس هات بستی که خوب رزولو نمیکنه!
یا دی ان اس زون ها شاید مشکل داره! یا دلایل دیگه باید ببینی! و چک کنی!
راه حل از نظر بنده:
اگه پنل دامینیت دایرکتی هست برو با ای پی سروت یه چایلد دی ان اس بساز بعد روی دی ان اس خودت ست کن.
و اگرم هاست و سروت که روی سرور های قبلی بوده و هنوز هست خاموشش کن یا کلا ترمنیت کن اکانت رو!
لازم به ذکره اطلاعات کاملی هم ندادین که نه گفتین پنلتون چیه نه .....
و اگرم با فیلتر شکن همنطوری که گفتی میاد و با نت خودت نمی یاد مشکل ای اس پی شما هست و کش سرور! همین چند دقیقه پیش همین کش سرور رو به یکی دیگه تی یه تاپیک دیگه گفتم!
بخاطر اینه که هی وقتی ای پی عوض میشه هی ای پی عوض میشه واسه دی ان اس ها سر در گم میشه باید یه مدت بگذره (البته توی ایران) بعد خودش اوکی میشه!
واسه تست سالم بودن دی ان اس هاتون و یا سایتتون می تونید از لینک های زیر به ترتیب استفاده کنید.
دی ان اس: intodns.com
تست سایت و پینگ: tracert.com
اگه بازم سوالی داشتین اگه بلد بودیم خوشحال میشیم پاسخگو باشیم
لازم به ذکره اگه غلط املایی یا بد تایپی داشتم شرمنده من کی بوردم فارسی نداره! فنگلیش هم که توی انجمن ممنوعه!
هیچ سروری 100% امن نیست!
ما کیفیت و پشتیبانی را بر قیمت ترجیح می دهیم!
ارائه سرور های اختصاصی و مجازی , اعطای نمایندگی هاستینگ , ثبت دامنه های بین المللی و ایرانی , میزبانی فضای وب (هاست ) , طراحی سایت , مدیریت و امنیت سرور , راه اندازی شبکه های Lan و Wan , کانفیگ روتر و ... از جمله خدماتی است که گروه Upvps ارائه می دهد!
مشاوره رایگان!
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
شما روی دامین هایت www اصلا تعریف نکردید
کنترل پنل شما چیه؟
یه دونه www از نوع A ست کنید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
ارتباط مستقیم با من :