-
November 28th, 2013, 14:07
عضو انجمن
راه اندازی اکانتیگ برای شبکه
سلام
دوستان یه شبکه دارم که شامل 30 کامپیوتر میشه ، می خوام برای اینا اکانتیگ راه اندازی کنم و برای هرکدوم یوزر و پسوورد و ساعت مشخص تعیین کنم که در روز مثلاً 2 ساعت بتونند به اینترنت متصل بشن و لاگ ها رو هم حتماً داشته باشم.
این چطوری امکان پذیر است ؟ با کمترین هزینه
-
تعداد تشکر ها از UserWht به دلیل پست مفید
-
November 28th, 2013 14:07
# ADS
-
November 28th, 2013, 14:22
پاسخ : راه اندازی اکانتیگ برای شبکه
می توانید از squid استفاده کنید
-
تعداد تشکر ها ازsafeith به دلیل پست مفید
-
November 28th, 2013, 15:56
عضو انجمن
میتونید روی سرور یک سرویس وی بی ان ران کنید و به کلاینتها کانکشن بدید با یک یوزر پس که روی سرور ساختید.
نخواستید میتونید یک روتر بزارید که 150 تومن پولشه.
نخواستید چنیدن راه دیگه هست.
کمترین هزینه برای یک شخص 1 میلیون هست برای یکی دیگه 50 هزار تومان.
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
تعداد تشکر ها ازtaghi.karimi به دلیل پست مفید
-
November 28th, 2013, 23:26
به صورت حضوری می تونم تمام نیازهاتون رو انجام بدم. با راهکارهای اصولی
در صورت تمایل پخ بزنید
-
تعداد تشکر ها ازzafirous1939 به دلیل پست مفید
-
November 28th, 2013, 23:50
میتونید از فایروال کریو استفاده کنید خواستید میتونم براتون توی ویندوز تنظیم کنم و اینکارها رو هم میشه باهاش کرد
-
تعداد تشکر ها ازULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2013, 11:50
عضو انجمن
ببینید دوستان مشکلی که هست اینه که کاربران نتونند با ست کردن آی پی Gateway بصورت دستی بدون کانکشن کانکت بشند به سرور .
در ضمن میشه از اکانتیگ های IBS و ... بدون هزینه و با کرک داخل شبکه استفاده کرد که مورد بالایی که گفتم رو هم تنظیم کرد؟
-
تعداد تشکر ها از UserWht به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2013, 11:55
-
تعداد تشکر ها ازULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2013, 19:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
userwht
ببینید دوستان مشکلی که هست اینه که کاربران نتونند با ست کردن آی پی gateway بصورت دستی بدون کانکشن کانکت بشند به سرور .
در ضمن میشه از اکانتیگ های ibs و ... بدون هزینه و با کرک داخل شبکه استفاده کرد که مورد بالایی که گفتم رو هم تنظیم کرد؟
جناب برای اینکه کاربران gw ندن میتونید از gp دسترسی رو ببندید (اگر کلاینت کم هست ،روی بکاپ کلاینتهاتون هم میتونید قرار بدید.)
یا میتونید کاربران را روی یک رنج دیگری از شبکه ایپی بدید که با دادن gw هم به نت دسترسی نداده شود.
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
تعداد تشکر ها ازtaghi.karimi به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2013, 20:13
NTTACk یا IBS گزینه های مناسب و کم هزینه تریه
-
تعداد تشکر ها ازdexin به دلیل پست مفید
-
November 30th, 2013, 04:46
عضو انجمن
بله با IBSng میشه کار اکانتینگش رو براحتی انجام داد ، راه اندازیش هم کاری نداره با دریافت هزینه میتونم براتون انجام بدم
-
تعداد تشکر ها ازda6276 به دلیل پست مفید