سلام
از دوستان کسی از سایت زیر سرور داره؟یا تعریفش رو شنیده؟
وی پی اس فارس - سبد خرید
با تشکر
سلام
از دوستان کسی از سایت زیر سرور داره؟یا تعریفش رو شنیده؟
وی پی اس فارس - سبد خرید
با تشکر
با توجه که از redstation افر های ارزانی دارند خیلی ها با ایشان در حال کار کردن هستند
شما سوالتون چیه؟
ببین دیازپام 10 خورانده اند خلق را
ببین چگونه کرده اند مد ، ریای خلق را
ببین چگونه بشکنند جای شیشه تلق را
ببین چگونه پول می دهیم نفت و آب و برق را
خرید از وی پی اس فارس اشتباه محض بنده با دلیل مدرک میگم به هیچ عنوان از اینجا نخرید
من که اصلا از سرویس مزخرفشون راضی نبودم
همین افر رو هم فکر کنم بود
رم 4
هارد 60
ایشون هم گفته بودن که اگه راضی نبودید پولنون برگشت داده میشه اما هنوز دارن برگشت میزنن!
من از ایشون شاکی هستم و پستم هم اینجاست سرویسی که از ایشون دارم هر روز down میشه
تاپیک شکایت
من از ایشون 6 تا سرور دارم و 2 تا رو هم چند روزی هست که قراره تحویل بدن
کیفیت سرورهاشون خوبه ولی پشتبانی و تحویل سرور، صفر! یعنی صفر مطلق! به خود آقای عسگرپور اگر این پست رو میبینه توصیه میکنم فروش سرورهای جدید رو متوقف کنه تا بتونه حداقل مشتری های قبلی رو ساپورت کنه. با این وضعیت هم مشتری های سابقش رو از دست میده و هم خودش رو پیش مشتری های جدید بد نام میکنه
شما می تونید پینگ کنید این وی پی اس رو : 88.150.183.184
از 12 دیشب Down شده
من چند سال فعالیتم رو بک اپ گرفتم به این وی پی اس و 2 هفتست هر روز باهاش مشکل دارم.
این اهم رو به ایشون هم گفتم اما 1 اپسیلون مسئولیت پذیری ندارند.
اگر تاپیک من رو دیدی آقای شایان خان بگو حرف من عین حقیقت هست یا نه ؟ ما وقتمون رو از سر راه نیاوردیم فردا شما بیایی جواب بدی سرور نکشید خاموش بود و داستان های دیگه
ما هم کارمندیم و فقط جمعه وقت داریم کارهای سرورمون رو انجام بدیم و الان هم down هست.
اگر نمی تونستی سرویس بدی دوست من یک جمله می گفتی و من از شما سرویس نمی گرفتم.
یکی از فروشنده های همین تاپیک که نمیخوام اسمش رو بگم ولی شاید خودش با دیدن این پست متوجه بشه ، ایشون همین سرور رو واسه من آفر دادن با قیمت 30تومان در ماه ، ولی وقتی برای اولین بار ریموت کردم ، متوجه شدم که از سرور های vpsfars هستش ، چون اول یوزرنیم ، اسم vpsfars نمایش داده میشه .وقتی رفتم سایت vpsfars این سرور با قیمت 23 تومان آفر داده شده.حالا نمیدونم اون آقا چرا ادعا میکرد که از سرورهای خودشونه ؟؟؟!
برای بار اولش ، اشکال نداره ، نوش جونش ، دفعه بعدی بیشتر مواظب میشم تا کسی اینجوری بهمون .......یر نزنه .
سرعت سرور هم صفر .اصلا نمیشه باهاش کار کرد.پشتیبانی اون دست فروش هم صفره صفره .
از vpsfars خرید نکنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)