سلام
امروز نمیدونم چی دانلود کرردم
نمیدونم ویروسه چیه
هر سایتی باز میکنم توی صفحه 5/6 تا تبلیغ میزاره و یم پاپ اپ باز میشه
تو همه مرورگرام هست
حتی فایرفاکس حذف دوباره نصب کردم درس نشد
عکس ببینید
2013-12-03_031549.png2013-12-03_031549.png
سلام
امروز نمیدونم چی دانلود کرردم
نمیدونم ویروسه چیه
هر سایتی باز میکنم توی صفحه 5/6 تا تبلیغ میزاره و یم پاپ اپ باز میشه
تو همه مرورگرام هست
حتی فایرفاکس حذف دوباره نصب کردم درس نشد
عکس ببینید
2013-12-03_031549.png2013-12-03_031549.png
درود
برخی آنتی فیـــلتر ها اینگونه عمل میکنند
من همین مشکل رو تو انجمن آشیانه هم دیدم که بحث کره بودن درباارش میتونی بری اونجا مطمئنم راه حل رو پیداش میکنی
انتی ***** نیست
سر صبی از چند سایت خارجی یه چیزایی دانلود کردم این بلا سرم اومد
برای من هم پیش اومده. مثلاً یه نرم افزار می خواهی پیدا کنی و دانلود کنی ، به یکسری سایت های قلابی برمی خوری و بعد از رسیدن به نرم افزار و اقدام به دانلود ، پیشنهاد میشه که این نرم افزار را با نرم افزار دانلود ، شروع به دانلود کنید و وقتی نرم افزارشان را دنلود کردی ، سیستم را آلوده و در آخر هم نرم افزاری که دنبالش بودی را دانلود نمی کنه و فقط می خواست که خودش دانلود بشه.
این تبلیغ زیرش نوشته By Remakeit یا یه همچین چیزی ! این افزونه های همراه با نرم افزارهایی که دانلود می کنی نصب میشن مثل تولبار Ask و یا Babylon ! برو توی کنترل پنل و Add/Remove Programs یا Program Features بگرد ببین می تونی پیداش کنی و حذفش کنی یا نه ! امید وارم از نرم افزاری که نصب کردی جدا نصب شده باشه وگرنه اون نرم افزار رو باید پاک کنی ! البته دوستان هم اشاره کردن ! بعضی شیلترفکنا تبلیغات پخش می کنن ! یا ممکن هست توی تنظیمات مرورگرات پر*و*ک*سی ست شده باشه ! اون رو هم چک کن !
====> سایت در حال بروز رسانی می باشد <====
شرکت ایده پردازان نو اندیش (ایده) | خدمات وب (طراحی ، هاستینگ ، ثبت دامنه ، سئو ، سرور اختصاصی و مجازی)
حذف کردم حل نشد
حتی فایرفاکس حذف دوباره نصب کردم نشد
درود
برای راحتی و امنیت بیشتر بهتره از گوگل کروم استفاده کنید...
ارادتمند شما
هادی امیری
finda has advertising packages that cater to a range of business & budget sizes. Starting with free options for those wanting a quick online listing for their business, through to tailored packages ensuring reach to advertisers across multiple locations. We can even organise advertising bundles with our sister sites, menus.co.nz, grownups.co.nz and wises.co.nz.
Note: a free listing page, is supported by our paying customers, so your listing page will include advertising on it which appear as Sponsored Links.
Advertising packages on finda.co.nz
این فیندا نمیدونم دقیقا چیه ! ولی اینو باید پاک کنی احتمالا ! با سرچی که کردم چیز دیگه ای پیدا نکردم !
شرکت ایده پردازان نو اندیش (ایده) | خدمات وب (طراحی ، هاستینگ ، ثبت دامنه ، سئو ، سرور اختصاصی و مجازی)
من طرفدار پرو پا قرص فایرفاکسم و هیچ وقت نتونستم با کروم کنار بیام ! حتی سعی هم کردم ! اما یه چیز جالبی که از یکی دیگه شنیدم و صحت و سقم قضیه رو نمیدونم ، می گفت یه بنده خدایی روی سایتش یه کد جاوا اسکریپت گذاشته بود و هر کی با کروم وارد سایتش می شد بدون اینکه به طرف چیزی بگه یه کی لاگر بعنوان افزونه نصب می کرد و تمام اطلاعات رو می گرفته ! البته اینجا جاش نبود اینو مطرح کنم و این هم که مطمئن نیستم همچین چیزی شدنی باشه ! اما در کل مشکل ایشون از مرورگر نیست و از Ad-Ware هایی هست که نصب شده روی سیستمشون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)