سلام.
با داشتن حدود 20 سرور مجازی بر روی هارد sata در بسیاری از مواقعی با کندی و فشار بر روی هارد مواجه هستیم. برای کنترل این وضعیت و افزایش سرعت io چه راه حلی پیشنهاد می کنید؟
منتظر راهنمایی شما هستم.
سلام.
با داشتن حدود 20 سرور مجازی بر روی هارد sata در بسیاری از مواقعی با کندی و فشار بر روی هارد مواجه هستیم. برای کنترل این وضعیت و افزایش سرعت io چه راه حلی پیشنهاد می کنید؟
منتظر راهنمایی شما هستم.
شرکت شتاب رایان | شماره ثبت 322989 | سال ثبت 1387
ارائه دهنده انواع خدمات هاست و نمایندگی هاست
ارائه دهنده سرور مجازی از ایران و هلند
www.shetabrayan.com | (021) 88288489
سلام
20 سرور روی یک هارد مقدار بالایی هست.
مگر آنکه کاربرانتون Read/Write پایینی داشته باشند و I/O زیادی ایجاد نکنند.
اگر یکی از کاربران اقدام به استفاده برای هاست دانلود کنه ، سرعت هارد تمامی VPS ها با توجه به تعدادی که میزبانی میکنید دچار کاهش میشه.
متاسفانه در قسمت performance همه vpsها در قسمت Disk IOps نمودار یکسانی نمایش داده میشه و نمیشه تشخیص داد کدوم سرور بیشترین IO رو داره. البته باید بگم I/O Control روی datastoreها غیر فعال هست و میگه با لایسنس standard این قابلیت پشتیبانی نمیشه. جالبه وقتی زما دیگه ای نمودار رو چک می کنم عوض میشه ولی برای همه یکسان عوض میشه. علت چیست؟
اگر منظورتو Disk ms هست ، چه در performance خود host و چه در performance هر vps میانگین (average) نداره.
براتون هایلایت کردم
VPS را انتخاب کن از سمت چپ و سربرگ performance اون را نگاه کنید.
[ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]
vmware قابلیت محدود کردن IOps را داره.
برید روی سرور ، virtual vms و IOPS را محدود کنید. مثلا 700 فکر کنم برای شما مناسب هست
سهم بندی IO باید بر اساس نوع هارد شما، ساختار Raid مورد استفاده باشد.
به تجربه پیشنهاد می کنم ضریب 1/5 را در نظر بگیرید.
مثلا هارد SAS که 6 مگ ظرفیتش هست، من برای هر VPS ظرفیت 1.2 مگ را (1200) در نظر می گیرم. در حقیقت همه VPS ها که همزمان در سقف مصرف قرار ندارند![]()
ویرایش توسط M.Abooali : April 24th, 2014 در ساعت 17:39
[ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)