سلام. یک سرور دارم با کنترل پنل cpanel و یک هاست بر روی یک سرور دیگر. در این هاست ftp ایجاد کردم تا در آن بک آپ اکانت های سرور را نگهداری کنم. حال چطور این ftp را روی سرور تنظیم کنم تا اتوماتیک بک آپ گیری انجام شود؟ مرسی
سلام. یک سرور دارم با کنترل پنل cpanel و یک هاست بر روی یک سرور دیگر. در این هاست ftp ایجاد کردم تا در آن بک آپ اکانت های سرور را نگهداری کنم. حال چطور این ftp را روی سرور تنظیم کنم تا اتوماتیک بک آپ گیری انجام شود؟ مرسی
up
up
از بخش بک آپ وارد قسمت Backup Configuration بشید
Backup Status : Enable
Backup Type : Compressed
Scheduling and Retention سیکل زمانی بک آپ گیری تعیین کنید.
و بعد قسمت Configure Backup Directory اطلاعات FTP بدید و بعد از قسمت Configure cPanel Cron تایم بک آپ گیری را برای cpbackup معین کنید.
ممنون. در قسمت Default Backup Directory فقط یک فیلد وجود دارد که بالاش نوشته Default Backup Directory
درود
عزیز به مسیری که دوستمون دادن دقت کن مشکلی نیست .
شما احتمالا یک جا رو اشتباه می کنی .
اگه بازم مشکلی بود اعلام کنید .
خدمات میزبانی وب و ثبت دامنه ترنج هاست
ارائه سرور مجازی و اختصاصی از معتبر ترین دیتا سنتر های دنیا
ترنج هاست , ارائه خدمات هاست میزبانی ، سرور مجازی و ثبت دامنه
ممنون ولی در قسمت Backup Configuration > Configure cPanel Cron فیلدهایی مربوط به وارد کردن اطلاعات ftp ندارم!
ولی در قسمت Legacy Backup Configuration فیلدهای مربوط به اطلاعات ftp را دارم
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
ممنون. به روت دسترسی کامل دارم!
ولی در قسمت Backup Configuration > Configure cPanel Cron فیلدهایی مربوط به وارد کردن اطلاعات ftp ندارم!
ولی در قسمت Legacy Backup Configuration فیلدهای مربوط به اطلاعات ftp را دارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)