با سلام خدمت تمامی دوستان گلم
بنده روی centOS هاست کلکسو نصب کردم چطور روش دو تا dns اختصاصی بسازم مثلا اینطور
ns1.domin.tk
ns2.domin.tk
با سلام خدمت تمامی دوستان گلم
بنده روی centOS هاست کلکسو نصب کردم چطور روش دو تا dns اختصاصی بسازم مثلا اینطور
ns1.domin.tk
ns2.domin.tk
خرید سرور مجازی ، خرید هاست شرکت فناوری اطلاعات جاوید,بربید ممسنی (سهامی خاص)||سرور مجازی ارزان||شماره پشتیبانی واتس آپ:09058039923
سلام
یک A رکورد در پنل دامنه به شکل ns1.domain.tk بسازید و با آی پی سرور اصلی
سپس دی ان اس دامنه را ns1.domain.tk قرار بدید
در پنل کلکسو نیز از بخش دامنه ها dns template رو به شکل ns1.domain.tk تنظیک کنید.
خرید سرور مجازی ، خرید هاست شرکت فناوری اطلاعات جاوید,بربید ممسنی (سهامی خاص)||سرور مجازی ارزان||شماره پشتیبانی واتس آپ:09058039923
up
یعنی هیشکی تو این انجمن نمیتونه منو راهنمایی کنه بخدا 2-3 روزه گیر همینم
سلام
الان مشکل شما دقیقا کجاس arc1o0 عزیز که گفتن باید چی کار کنید
اول باید دامین به هاستتون متصل کنید که گفتن
بعدش وارد کلکسو بشید و
بعدش تمام صبر کنید تا دامین شما متصل بشه فکر کنم حدود 24 ساعت طول می کشه
با سلام دوست عزیز
ببینید من الان تو پنل دامین توی این قسمت Dot TK DNS Service یک Arecord ثبت کردم به این صورت هاست نیم:ns1.domin.tk بعد تو قسمت آی پی هم آی پی سرور رو بهش دادم خب این از اینجا
بعد من این ثسمتو متوجه نشدم دی ان اس دامنه را ns1.domain.tk قرار بدید منظور از این یعن ی بگید دقیقا چکا رکنم؟
خوب تا اینجا درست
حالا باید تو کلکسو برید به قسمت DNS templates که ایکونش توی صفحه home page شما هستش
بعد در تو قسمت add DNS template مشخصات وارد کنید
که 4 تا گزینه را از شما می خواد
Add-DNS-in-kloxo.jpg
DNS template name : هر اسمی که دوست دارید بزارید براش
WEBipaddress : میشه IP شما
mailIPaddress : مشه IP که سرویس Email روش قرار داره که پیش فرض همون IP سرویس شماس
2 مورد اخر هم همون DNS های هستش که تو پنل دامین TK ایجاد کردیدش
مرجع : ruchirablog
ویرایش توسط berbidvps : November 26th, 2013 در ساعت 12:15
ID یاهو ندارم
دامینتون PM کنید به همراه IP که روش کلکسو رو نصب کردید . فقط می خوام ببینم DNS ست شدن یا نه
نیازی به یوزر و پسورد نیست فعلا فقط اسم دامینتون و IP سرویس میخوام
و حدودا چند ساعت می گزره از زمانی که DNS تو پنل دامنه tk اضافه کردید ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)