-
November 18th, 2013, 12:50
نیازمند شخص اشنا به ترکر های خصوصی
با سلام
به یک نفر اشنا به ترکر های خصوصی برای دانلود فیلها نیاز داریم.اکانت و همه چی موجود هست فقط باید فایلهایی که لیست شده و دانلود و در یک سرور دیگه اپلود کنید
لطفا اگر در این زمینه دانش و مهارتی ندارند خواهشا درخواست ندید.روزانه 5 ساعت فول تایم باید انلاین باشید حقوق ماهیانه برای شروع 250 هزار تومان .یک هفته هم به صورت ازمایشی فعالیت خواهید کرد
دوستانی که ارشیو هم دارند لیست + هزینه رو ارسال کنند تا بررسی بشه
ویرایش توسط persianmagic : November 18th, 2013 در ساعت 16:50
-
تعداد تشکر ها از persianmagic به دلیل پست مفید
-
November 18th, 2013 12:50
# ADS
-
November 18th, 2013, 13:14
پاسخ : نیازمند شخص اشنا به ترکر های خصوصی
سلام. یک هفته ای که فرمودید اگر هزینش در نظر گرفته بشه در خدمتم.
من روزانه بالغ بر15 ساعت آنلاین هستم .درصورت تمایل اطلاع دهید.
-
-
November 18th, 2013, 13:20
عضو انجمن
با سلام
ببخشید دوست عزیز قوانین ترکر های خصوصی یکم سخت گیرانه هستش به منظور نگه داشتن رتیو و ... ایا این موارد هم باید هر فردی که این کارو انجام میده بهش توجه کنه ؟
اگه خواستید بیشتر حرف بزنیم ایدی یا راه ارتباطی رو پ.خ کنید
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید
-
November 18th, 2013, 13:31
سوالی داشتید پ خ کنید عزیز.اکانت ها اماده هستند با اپلود بالای چند ترابایت و ریتیو بسیار بالا.دانلود ها از دو ترکر scc و ipt خواهند بود
کاری که شما انچام بدید این هست که لیستی که بهتون ارائه شده رو دانلود کنید و با اف تی پی روی سرور دیگه اپلود کنید.
@mohama226 بله اگر به مواردی که ذکر شد کاملا اشنا باشید و بتونید درخواست های ارسال شده رو اوکی کنید حساب خواهد شد
-
-
November 18th, 2013, 13:38
اگر دوره ازمایشی رو کنسل کنید
و هزینه رو نصف اول و نصف اخر ماه
بدین من حاضرم براتون کار کنم در وقت ازاد
روزانه ای ک ه دارم
-
تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
November 18th, 2013, 13:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
persianmagic
سوالی داشتید پ خ کنید عزیز.اکانت ها اماده هستند با اپلود بالای چند ترابایت و ریتیو بسیار بالا.دانلود ها از دو ترکر scc و ipt خواهند بود
کاری که شما انچام بدید این هست که لیستی که بهتون ارائه شده رو دانلود کنید و با اف تی پی روی سرور دیگه اپلود کنید.
@mohama226 بله اگر به مواردی که ذکر شد کاملا اشنا باشید و بتونید درخواست های ارسال شده رو اوکی کنید حساب خواهد شد
ببخشید اون 7 روز دوره آموزشی چه هزینه ای بهش تعلق میگیره ؟
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید
-
November 18th, 2013, 14:01
در جواب یوزر mohama226 عرض شد بله اگر کارتون اوکی باشه و موردی نداشته باشید جزو یک ماه محسوب میشه در غیر این صورت هیچ هزینه ای ارائه نمیشه
-
-
November 18th, 2013, 14:10

نوشته اصلی توسط
persianmagic
در جواب یوزر mohama226 عرض شد بله اگر کارتون اوکی باشه و موردی نداشته باشید جزو یک ماه محسوب میشه در غیر این صورت هیچ هزینه ای ارائه نمیشه
الان جواب من چی شد؟!
-
تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
November 18th, 2013, 14:15

نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
الان جواب من چی شد؟!
شرمنده عزیز پست های شماره تو انجمن قبلا دیدم .با شما حتما به مشکل برمیخوریم چون اخلاقتون مثل خودم تند هست.البته شرایط تون هم اصلا قابل قبول نیست
-
-
November 18th, 2013, 16:51
دوستانی که ارشیو هم دارند لیست + هزینه رو ارسال کنند تا بررسی بشه
-