با سلام و وقت بخیر
دوستان و عزیزانی که در زمینه فروش لایسنس دایرکت ادمین فعالیت دارند من لایسنس دایرکت ادمین برای سرور مجازی به صورت ماهانه و با کمترین قیمت نیاز دارم لطف کنید قیمت ها و سایتتونو لطف کنید
با سلام و وقت بخیر
دوستان و عزیزانی که در زمینه فروش لایسنس دایرکت ادمین فعالیت دارند من لایسنس دایرکت ادمین برای سرور مجازی به صورت ماهانه و با کمترین قیمت نیاز دارم لطف کنید قیمت ها و سایتتونو لطف کنید
راستی تعداد یوزر که مهم نیست درسته؟
مدت زمان (دوره) قیمت (ریال) ماهانه 200,000 سالانه 2,000,000 دو ساله 4,000,000 سه ساله 6,000,000
خرید لایسنس دایرکت ادمین
نصب و کانفیگ : نصب و کانفیگ CSF و کانفیگ php.ini به همراه نصب ioncube & zend دایرکت ادمین رایگان خواهد بود.
توجه : قیمت های فوق ماهیانه و با واحد ارزی کشور جمهوری اسلامی ایران (ریال) می باشند.
- این محصول شامل مالیات بر ارزش افزوده (VAT) به خریدار نمی گردد و در فاکتور صفر ریال در نظر گرفته شود.
- در سفارش لایسنس کنترل پنل ها دقت فرمایید، امکان عودت وجه، به دلیل ثبت آنی و آنلاین لایسنس وجود ندارد.
- تعرفه هایی که در این صفحه درج شده است، همیشه ثابت هستند و با تغییر قیمت ارز در زمان های مختلف، قیمت ریالی تغییر نخواد کرد.
- چنانچه نیاز به پشتیبانی دارید می توانید با واحد پشتیبانی پرتال کاربران به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی تماس بگیرید.
http://www.webhostingtalk.ir/f160/88412/
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
سلام
قربان در خدمتیم اولین مرکز فروش لایسنس در ایران
ایران لایسنس
ایران لایسنس
قیمت 19500 تومان برای vps ماهانه تضمین عدم افزایش قیمت در هر شرایطی تا یکسال اینده + تحویل سریع و چند دقیقه ای
خیر به تعداد یوزر و... ارتباطی ندارد.
موفق باشید
جای مطمئنی که ما همیشه خرید کردیم ازشون رو برای لایسنس دایرکت ادمین پیشنهاد میدم
شرکت اولین داده گستر سبز - سبد خرید
فناوری وب پارس
هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
عزیزان دیگه در صورتی که قیمت کمتری دارید پیشنهاد بدین
سلام
ماهانه 20 تومان
پارسا وی پی اس - سبد خرید
با سلام
لایسنس لایف تایم 250 هزار تومان
موفق باشید
کاربرای محترم در حال حاضر به دلیل اینکه می خوام همین امشب لایسنس نصب بشه 14000 تومن توی حسابم هست در صورتی که با این قیمت می تونین ارائه بدید بگین
شوخی کردم
ویرایش توسط kjwr38iu39t : November 24th, 2013 در ساعت 22:09
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)