-
March 15th, 2010, 14:59
تنظیم Currencies در whmcs
ضمن سلام و خسته نباشید 2 تا سوال داشتم ! 1 در مورد ماژول whmcs پرداخت آنلاین ! چرا همگی به این صفحه ختم میشن ! و چه فرقی داره ! با آیپی که خودمون میگیرم !
https://acquirer.sb24.com/CustomerService/jsp/Login.jsp
و در مورد سوال بعدی که چطوری میشه Currencies رو براش تعریف کرد که با ریال ایران یا تومان مشکلی نداشته باشه از دیتابیس هم میشه ! آیا کسی این کار رو کرده من نسخه 4.1.2 رو نصب کردم و Base Conv. Rate همش روی 1.00000 هستش ! چطوری باید اینو تنظیم کنم !
ممنون میشم کمک کنید یا علی
-
-
March 15th, 2010 14:59
# ADS
-
March 16th, 2010, 23:55
-
-
March 18th, 2010, 15:50
-
-
March 22nd, 2010, 02:14
پاسخ : تنظیم Currencies در whmcs
لینک اول مربوط به سیستم پرداخت سامان هست که باید با اطلاعات مربوط به Merchant خودت اونو کامل کنی.
در مورد واحد پول هم میتونی USD رو ویرایش کنی و به ریال تبدیل کنی در پنل Admin بخش Currencies

نوشته اصلی توسط
GlobalServer
ضمن سلام و خسته نباشید 2 تا سوال داشتم ! 1 در مورد ماژول whmcs پرداخت آنلاین ! چرا همگی به این صفحه ختم میشن ! و چه فرقی داره ! با آیپی که خودمون میگیرم !
https://acquirer.sb24.com/CustomerService/jsp/Login.jsp
و در مورد سوال بعدی که چطوری میشه Currencies رو براش تعریف کرد که با ریال ایران یا تومان مشکلی نداشته باشه از دیتابیس هم میشه ! آیا کسی این کار رو کرده من نسخه 4.1.2 رو نصب کردم و Base Conv. Rate همش روی 1.00000 هستش ! چطوری باید اینو تنظیم کنم !
ممنون میشم کمک کنید یا علی

-
-
March 22nd, 2010, 03:15

نوشته اصلی توسط
globalserver
یه جورایی فکر کنم سایت تون خوابیده !

یه نفر نیست اینجا جواب بده !

متاسفانه تایپیک های زیراب زنی و دعوا و ... داغ هست کلی جواب سوال های مربوط به هاستینگ رو نمیده
پ ن : واقعیت رو گفتم اسپم نیست + حق پاک کردن ندارید چون آغاز کننده یکی دیگه بوده ( در صورتی که بخواید میتونید پاک کنید )
-
تعداد تشکر ها از M-Soltani.ir به دلیل پست مفید
-
April 7th, 2010, 15:41
درسته عزیز
کسی جواب گو نیست درست حسابی
Mozafary عزیز Currencies رو بلدم بسازم ! منظورم رو نفهمیدی عزیزم انگار
مثلا .001000 تومان به 1000 تومان اینطوری
-
-
April 8th, 2010, 08:51
راهی که من گفتم همین کارو انجام میده!
-
-
April 8th, 2010, 14:29
دوست گرامي براي تعريف واحد ريال كافيست مقدار 1 Base Conv. Rate جديد تعريف شده را به 10 تغيير بدهيد.
---
پيروز باشيد
-
تعداد تشکر ها از NiceIran.net به دلیل پست مفید
-
April 9th, 2010, 23:42
عضو دائم
سلام
من کمکتون میکنم.
اما در ابتدا بگید ماژول سامانتون رو از چه شرکتی خریداری کردید ؟ فراسو ؟ ؟
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-