من میخوام یک سرور اختصاصی تهیه کنم. اما نمیدونم از کجا بگیرم از ovh یا hetzner یا کیم صوفی دوستان راهنمایی کنند. تشکر
من میخوام یک سرور اختصاصی تهیه کنم. اما نمیدونم از کجا بگیرم از ovh یا hetzner یا کیم صوفی دوستان راهنمایی کنند. تشکر
سلام
از هتزنر در خدمتم
ex40
245 تومان با ستاپ قسطی
cpu : Intel® core™ i7-4770 processor
ram : 32g ram ddr3
(hard : 2 x 2 tb sata 6 gb/s enterprise hdd; 7200 rpm (software-raid 1
port : 1gbit/s guranteed 200 mbit/s - 20tb outbound + free inbound
ip : 1 * ipv4
سلام
این آفر واسه امشب موجوده
Intel
CPU:E5462 2.8 Ghz Quad Core
Ram: 32GB RAM
HDD: 2 X 1TB SATA
BW: 10TB Bandwidth
Port: 1
Locations: USA
Data Centers: , Nlayer, Dacentec
85$
===================
با ما در ارتباط باشید
ID: h.one3erver@yahoo.com
با سلامسبد خرید - Dade Gostar Sina Shiraz
یکی از 3 افر زیر پیشنهااد میکنم
سرورهای پاین تر هم موجو هست از لحاظ قیمت در تماس باشید
قیمت یورو رو پاین ترین قیمت ارز ایران هست
برای استعلام قیمت یورو و خدمات اضافی لطفاً از طریق این لینک در سایت ما عضو شده و به بخش مالی شرکت تیکت بدهید.(پایین ترین قیمت یورو در سطح بازار)
ریسلر از 4 دیتا سنتر اروپایی و امریکاییصفحه اصلی | داده گستر سینا شیراز | هاست | هاستینگ | میزبانی وب | هاست ارزان| هاست دانلود |ثبت دامین دوماین
ارائه سرورهای کولو شده (سرور اختصاصی شرکت ) توسط ما در امریکا و ...
و ارائه خدمات به بیش از 40 شرکت خصوصی دیگر
دارای نماد اعتماد الکترونیکی شرکتی
دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
سایت رسمی شرکتصفحه اصلی | داده گستر سینا شیراز | هاست | هاستینگ | میزبانی وب | هاست ارزان| هاست دانلود |ثبت دامین دوماین
که در حال اماده سازی بزرگترین افر از دیتا سنترهای امریکا و اورپا با سروهای کولو شده میباشیم
شماره تماس مدیر شرکت
09374329173
پشتیبانی 24 ساعت در سایت و ارسال تیکت و از طریق اسکایپ . یاهو . جیمیل و تلفن و ...
با تشکر
از ovh فرانسه و کاناده در خدمیتم
بزودی خبرهای خوش !!!!
مورد استفاده تان چی هست؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
با سلام
از ovh کانادا در خدمت شما هستیم، با بهترین پشتیبانی و تحویل 1 ساعته سرور ها
اطلاعات تماس در امضا موجود است.
0933-875-8957
از دیتاسنتر کارو در امریکا با آفر ویژه در خدمت شما هستیم
همراه با پشتیبانی کاملکد:Dell PowerEdge - Enterprise server 2 x L5520 XEON (8 cores total 16 with HT) 16 GB memory 2 x 146 GB SAS 15.000 RPM - HARDWARE RAID 1 (mirror) (can also be 2 x 1TB drives) Linux Centos 6.x 64 bit 1 Gbit network 20 TB traffic 100 GB Backup included Fully Managed $149.00/Month
اگر مشخصات دیگری مد نظر دارید اعلام کنید
ارائه مستقیم خدمات شرکت SUBHOSTING.NET در ایران
سرور های کاملا مدیریت شده مجازی و اختصاصی - ارائه و مدیریت کامل Cluster - پشتیبانی 24/7
jalal[at]subhosting[dot]net
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)