سلام من چند دامنه میخواهم ثبت کنم که خیلی مهم هستند برایم نمیخواهم کسی بجز خودم دسترسی به کنترل پنلش داشته باشد میخواستم یک شرکت معتبر ثبت دامنه خارجی بهم معرفی کنید.
سلام من چند دامنه میخواهم ثبت کنم که خیلی مهم هستند برایم نمیخواهم کسی بجز خودم دسترسی به کنترل پنلش داشته باشد میخواستم یک شرکت معتبر ثبت دامنه خارجی بهم معرفی کنید.
o_0
خارجــی ؟
ایـرانی ثبت خودکار دامنه با دسترســی کامل :: هاست لینوکس | هاست ویندوز | هاست ایران | هاست پربازدید | ثبت دامنه ارزان
الان بنــده بیشــتر از 50 دامــنه خریداری کرده ام ازشــون و هیــچ مشکلــی نیــز نبـوده اســت . . .
با تشــکر . . .
آره چون چند بار خیلی ضرر کردم بخاطر همین میخوام دامین همه چیزش دسته خودم باشد حتی پرداخت هایش.
اگر کسی میشناسد بهم معرفی کند و اینکه با کشور امارت هم مشکلی نداشته باشد برای پرداخت هایش.
o_0
name.com
سلام
ببینید سرویس دهنده های مستقیم ثبت دامنه فعلا name.com و گوددی هستند که برای کاربران ایرانی با رعایت تغییر ای پی گزینه مناسبی هستند
منتها ریسلر کلاب نیز سرویس دهنده عالی هست اما شما نمیتوانید مستقیم با ان شرکت کار کنید و باید از طریق نماینده ها کار کنید
اگر سرویس دهنده ایرانی خوبی اسنتخاب کنید که قابل اعتماد باشد، به شما پنل ارایه کند و ... دلیلی بر اینکه بی اعتمادی شما ادامه پیدا کنید نیست
کاربران مایل هستند از سرویس های ارزان استفاده کنند. کیفیت داشته باشند و همه چیز عالی باشد. خوب این 0% قابل پذیرش هست
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
خدمات میزبانی وب و ثبت دامنه ترنج هاست
ارائه سرور مجازی و اختصاصی از معتبر ترین دیتا سنتر های دنیا
ترنج هاست , ارائه خدمات هاست میزبانی ، سرور مجازی و ثبت دامنه
godaddy خوبه ، بعضی دوستان می تونن براتون پرداخت کنن
اتفاقا قیمت خوبی هم ثبت می دن 20 تا 25 تومن
داخل فروم ها هست ، خواستید بگید براتون پیدا کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)