-
December 16th, 2013, 14:52
عضو جدید
فروش ویژه یکی از بهترین بازی های فوتبال به قیمت خیلی مناسب..پروژه سرمایه گذاری عالی
سلام بخاطر نیاز مالی دارم این بازی رو مبلغ 10 میلیون تا 30 میل میفروشم و یه قیمت خیلی فوق العادست
امکانات ویژه
لیگ بانوان وکادر فنی زن
دیدن بازی وبازی کردن انلاین بصورت فلش{اگ طرف خواست نخواست ک بصورت عدد مثل بقیه بازیها}
اینم یه دمو کوتاه از بازی کسی اطلاعات چیزی در باره بازی انلاین ودرامد هاش تو ایران و بازارکارش وخرجش و... خواست بهم اس بده یا خصوصی یا همینجا
My Movie
09381007991
کسایی هم ک دوست دارن بازی آنلای داشته باشن ولی نمیدونن دربارش چیزی یه ایمیل خصوصی بدن یا به گوشیم اس کنن تا درمورد بازی انلاین ودرامدهاش و... براشون ایمیل کنم من وقت زیادی ندارن بخاطر همین باید هر چ زودتر بفروشم بازی فضایی هم بجز این بازی فوتبال دارم
90 درصد پروژه انجام شدست وفقط یه کارهای جزئی وترجمه مونده نسخه جدید این بازی هم
هستش ک خب یه 1 ورژنی از بازی ک دستمه بالاتره
Power Soccer - Multiplayer action soccer in your browser
09381007991
بایدم بگم قیمت این بازی تو این حد راحت بالای 60 میلیون هست حداقل
واینکه بیشترین درامد تو بازی انلاینا مخصوص گرز با ماهی 180 میلیون درامد هست و عصر و جنگ خانها و مای اف سی پشت سرش
اگ کسی تا 17ت بخواد خرج کنه بجز فوتبال یه فضایی ه ماوکی میکنم ک راحت چند ماه اول پولشو در بیاره + هر موقع خواست بفروشه قیمت بالا بره بازی تا دوبرابر خرج کردش کم کم
فقط بخطار نیاز مالی ک دارم برای البومی ک دارم میدم دارم میدمش بره
ویرایش توسط mohsenevil : December 17th, 2013 در ساعت 01:13
-
تعداد تشکر ها ازmohsenevil به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2013 14:52
# ADS
-
December 16th, 2013, 15:03
پاسخ : فروش ویژه یکی از بهترین بازی های فوتبال به قیمت خیلی مناسب..پروژه سرمایه گذاری عالی
فکر نکنم تو این انجمن کسی خریدار باشه
-
تعداد تشکر ها ازQuality به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2013, 15:07
عضو جدید
پاسخ : فروش ویژه یکی از بهترین بازی های فوتبال به قیمت خیلی مناسب..پروژه سرمایه گذاری عالی
در کل گذاشتم دیگ فقط برا نیاز مالی دارم میدمش بره ارزشش خداییش خیلی زیاده
-
تعداد تشکر ها از mohsenevil به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2013, 15:11
-
تعداد تشکر ها از glxx به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2013, 15:13
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
glxx
ممنونم خداییش باز اینجا یه ج میدن پرشین تولزو بیخیال 3سال اونجام یه مشت الاف جمع شدن اونجا و فقط دست میندازن
-
-
December 16th, 2013, 15:31
عضو جدید
قیمت هم با طرف راه میام اگ بخواد اگ هم شد خواست شریک میشم باهاش البته باز یه چیزهایی هست ک باید اوکی بشه چون 30 درصد بازی رو فقط میتونم بر دارم
-
-
December 16th, 2013, 15:48
-
تعداد تشکر ها ازULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2013, 15:57
خوب راه های درامد این بازی از کجا هست ؟!
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
تعداد تشکر ها ازdownloaddl به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2013, 17:14
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
شراکت چه جوری هست؟!
بستگی داره چقد بزاریم وسز مثلا 15ت بخوایم خرج کنی 30 درصد با من بقیه 70 درصد با خود شریکمه یعنی حدود 10ت براش میوفته اینطوری مثلا و 70 درصد درامد و 70 درصد خود بازی برا شریکمه
-
-
December 16th, 2013, 17:17
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
downloaddl
خوب راه های درامد این بازی از کجا هست ؟!
راه های درامد بازی از بازیکنای بازی هست ک تو بازی برا قوی شدن خرج میکنن مثلا چیزی ک خودم خرج کردم مثلا مای اف سی ک حدود 100 هزار تومن سکه خریدم تو یک ماه یا نعره جنگ ک تو سرور 6 بازی و5 بازی کلی خرج کردم 6 بازی حدود 1.5 تا 2میلیون خرج کردم البته با هزینه ی جانبی اینقدر افتاد برا قوی شدن وخرید تجهیزات وارتش و.... بدون خرج کردن ت وبازی اصلا نمیشه بازی کرد یه امرطبیعی سهت حساب کن گرز با 200 هزار بازیکن ک میانگین نفری 1000 خرج میکنن توش
وخرج های بازی خیلی سنگینه و واقع اهم توش پول زیادی ردو بدل میشه وهمه بازی های ایران سطح حرفه ای ن تراوین و.... درامد خیلی عایل دارن
-