ـ
ـ
ویرایش توسط name3 : November 7th, 2013 در ساعت 14:34
درود بر شما میتونمیم براتون ویزا کارت فیزیکی صادر کنیم که متصل به حساب بانکی آمریکا هست.اطلاعات بیشتر در تاپیک سرویس: http://www.webhostingtalk.ir/f172/95366/index4.html
اگر براتون مناسب بود لطفا" پی ام بفرستید تا قیمت + اطلاعات تماس ارسال بشه خدمتتون.
با احترام![]()
افتتاح حساب بیزنس پی پال - پرداخت با کردیت کارت و پی پال - فروش انواع گیفت کارت
>>>خرید موجودی حسابهای لیمیت شده پی پال<<<
با سلام
ما می تونیم به شکل رسمی و قانونی انجام بدیم، اما هزینش یک مقدار بالاست.
3000 $ + اسکن پاسپورت
البته اگر مقصودتون رو بفرمایید راهکار های ارزانتری هست که می تونیم معرفی کنیم.
با تشکر
برای چندمین بار پرسیده شد ولی در مشخصات سرویس به طور واضح گفته ایم که حسابها کاملا" مستقل هستند و زیر مجموعه نیستند.
شما برای ثبت شرکت در آمریکا به طور رسمی و قانونی اول از همه باید ویزای اقامت دائم ( permenant resident ) داشته باشید البته نه هر شرکت با مسئولیت محدودی! در مورد هزینه ها نمیخواهم صحبت کنم چون که در سبد خرید هر شخصی جای نمیگیرد!![]()
بخاطر نمیارم در مورد ویزا پیزا با شما صحبت کرده باشم.
موفق باشید![]()
ویرایش توسط hadipro : November 5th, 2013 در ساعت 20:08
ما با (تا بعد - اکنون - پس فردا -ماه دیگه - آینده دور و ...) مشکلی نداریم اگر چه این سرویس با شرایطی خاص و مدتی محدود ارائه میشود.
توضیحات کامل در پست اول تاپیک موجوده!حسابها از طرف کمپانی همکار بانک افتتاح میشه و اطلاعات کامل بعد از سفارش ارسال میگردد.
افتتاح حساب با سبد خرید ارتباط مستقیم دارد و چون همه این تاپیک را میبینند باید این موارد گفته شود تا گمان نکنیم داریم آیدی یاهو باز میکنیم.
با احترام![]()
ویرایش توسط hadipro : November 7th, 2013 در ساعت 11:38
بسیار خوب وقتی شما میگید( با این حساب) ، یعنی مستقیما" حساب رو مرتبط میکنید و باید عرض کنم برای ثبت شرکت شما به چیزهایی خیلی بیشتر از یک حساب نیاز خواهید داشت!
لطفا" تاپیک فروش ما رو بخونید( پست اول) مجددا" عرض میکنم کارت از طرف شرکت همکار بانک صادر میشه و بانک به طور مستقیم پاسخگوی شما نخواهد بود. اطلاعات تماس این شرکت هم بعد از سفارش برای شما ارسال میشه . هزینه سرویس رو براتون پی ام میکنم.
در ضمن فکر میکنم این پیغام خصوصی برای شما باشه و بنده هم فقط پاسخ سوالات شما رو دادم ولی فکر میکنم مورد آخر که گفتید خارج از بحث ما بوده باشه!
با تشکر
ویرایش توسط hadipro : November 7th, 2013 در ساعت 11:45
1-متاسفانه این حساب برای شما مناسب نیست و ما قادر به باز گشایی این حساب برای شما نخواهیم بود .
2- شما اولین نفری نیستید که در خواست سرویس میدهید و ما اطلاعات سرویس رو با توجه به ضوابط و شرایط تجاری خودمان قرار میدهیم.وقت ما چنانچه در جهت شفاف سازی باشد ارزش پاسخگویی خواهد داشت.
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)