سلام
من میخوام تو وی پی اس ام تو فضایی که داره فایل های دانلودی سایتم رو بزارم یعنی از وی پی اس لینک بدم تو سایت ولی بلد نیستم راه اندازیش کنم کسی هست کمک کنه یا به من یاد بده وی پی اس ام ویندوز 2008
سلام
من میخوام تو وی پی اس ام تو فضایی که داره فایل های دانلودی سایتم رو بزارم یعنی از وی پی اس لینک بدم تو سایت ولی بلد نیستم راه اندازیش کنم کسی هست کمک کنه یا به من یاد بده وی پی اس ام ویندوز 2008
ویرایش توسط poorya098 : February 23rd, 2014 در ساعت 15:31
www.irskinpack.com مورد حمایت سایت www.skinpacks.com
« لطفا دیدن کنید »
www.IrSkinPack.com
www.MyThemePack.com
سلام
iis نصب کنید و فایل هاتون رو در شاخه c:/inthub/wwroot بریزید بهتون لینک مستقیم میده
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
با سلام
از xampp استفاده کنید
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
یک kloxoنصب کنید تمام ست !
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
پیشنهاد میشه سیستم عامل سرورتون را به لینوکس تغییر بدید و از وب سرور Apache یا Lighttpd استفاده کنید.
wamp نصب کنید
برای اطلاعات بیشنر
vip-maker.ir
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
سلام
ابتدا نرم افزار Xampp را دانلود کنید سپس روی سرور مجازی خود نصب کنید.
اگر فایروال ویندوز فعال است پورت 80 را باز کنید اگر هم که فعال نیست نیازی به این کار نیست.
کنترل پنل Xampp را باز کنید و apache را استارت فرمایید.
فایل های موجود در C:/xampp/htdocs را در محل دیگری کات نمایید سپس فایل هایی را که می خواهید برای دانلود قرار دهید در دایرکتوری پیشفرض C:/xampp/htdocs بریزید (البته می توانید دایرکتوری را از طریق کنترل پنل xampp عوض کنید admin=httpd.conf)
الان اگر ای پی خود را در مرورگر وارد کنید فایل های موجود در دایرکتوری را مشاهده خواهید کرد.
اگر هم بخواهید ساب دامبن خود را به سرور مجازی متصل کنید (به جای ای پی ، ساب دامین را در مرورگر وارد کنید) در مدیریت هاست Cpanel وارد Simple DNS Zone Editor شوید و در قسمت Add an A Record
Name: ساب دامین را وارد کنید(مثل dl.domain.com)
Address: ای پی سرور خود را وارد کنید
باارزو موفقیت...
اگر با این توضیحات نتونستید با من در تماس باشید کمکتون کنم
Skype : live:ehsan_296 || Telegram : server911 || site : webfa.netسرور مجازی از فرانسه - کانادا - هلند با منابع اختصاصی
کانفیگ مورد نیاز شما تخصص ماست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)