-
October 27th, 2013, 21:00
اتصال هاست دانلود به ساب دامین
با سلام
من میخوام هاست دانلود را تحت عنوان ساب دامین به هاست اصلی اضافه کنم .
سوالم اینه که اگه این کار را انجام بدم آیا دقیق مثل ساب دامین در اسکریپت ها و cpanel هاست اصلی دیده میشه و یا نه ؟؟
مثلا اگه وردپرس روی هاست اصلی نصب بشه از داخل خود وردپرس میشه فایل ها را توی این هاست آپلود کرد یا باید اول با FTP آپلود کنم و بعد آدرس دهی کنم؟
دوستان که تجربه دارن راهنمایی کنن.
ممنون
-
-
October 27th, 2013 21:00
# ADS
-
October 27th, 2013, 22:04
عضو انجمن
پاسخ : اتصال هاست دانلود به ساب دامین
درود بر شما
در هاست اصلی در سی پنل به بخش Dns zone Editor بروید دامنه مورد نظر رو انتخاب کنید و یک A Record جدید با TTL 14400 و آیپی سروری که هاست دانلود برروی آن قرار دارد را وارد کنید
سپس دامنه دیفالت هاست دانلود که معمولا دایرکت ادمین هست رو با نام رکورد ایجاد شده بسازید و یا در صورتی که سرویس دهنده نیستید بگویید برایتان انجام دهند برای مثال اگر دامنه هاست اصلی شما domain.com است و A رکود رو dl ایجاد کردید ، دامنه هاست دانلود رو به dl.domain.com تغییر بدید
برای دسترسی به فایل های از طریق FTP نیز باید از طریق هاست دانلود اقدام کنید و یوزر بسازید برای FTP ، در هاست اصلی بصورت خاض امکان پذیر است
در صورتی که سوال دیگری بود بفرمایید تا راهنماییتون کنم
موفق باشید
Amin | Graphic █
me [@] amin dot pw █
-
تعداد تشکر ها از SniTomb به دلیل پست مفید
-
October 27th, 2013, 23:04

نوشته اصلی توسط
SniTomb
درود بر شما
در هاست اصلی در سی پنل به بخش Dns zone Editor بروید دامنه مورد نظر رو انتخاب کنید و یک A Record جدید با TTL 14400 و آیپی سروری که هاست دانلود برروی آن قرار دارد را وارد کنید
سپس دامنه دیفالت هاست دانلود که معمولا دایرکت ادمین هست رو با نام رکورد ایجاد شده بسازید و یا در صورتی که سرویس دهنده نیستید بگویید برایتان انجام دهند برای مثال اگر دامنه هاست اصلی شما domain.com است و A رکود رو dl ایجاد کردید ، دامنه هاست دانلود رو به dl.domain.com تغییر بدید
برای دسترسی به فایل های از طریق FTP نیز باید از طریق هاست دانلود اقدام کنید و یوزر بسازید برای FTP ، در هاست اصلی بصورت خاض امکان پذیر است
در صورتی که سوال دیگری بود بفرمایید تا راهنماییتون کنم
موفق باشید
ممنمون از راهنماییتون ولی مشکل من در این بود که آیا این ساب دومین به صورت یک پوشه در روت هاست اصلی قابل مشاهده است یا خیر؟
سپاس
-
-
October 27th, 2013, 23:14
عضو انجمن
بله پوشه ای در روت اصلی سی پنل به نام ساب دامین و یا نام دیگری که در هنگام ساخت ساب دامین وارد می کنید دیده میشود .
ویرایش توسط besthosti.com : October 27th, 2013 در ساعت 23:23
-
تعداد تشکر ها از besthosti.com به دلیل پست مفید
-
October 27th, 2013, 23:16

نوشته اصلی توسط
besthosti.com
بله پوشه ای در روت اصلی سی پنل به نام سی پنل و یا نام دیگری که در هنگام ساخت ساب دامین وارد می کنید دیده میشود .
متشکر از راهنماییتون
-
-
October 28th, 2013, 16:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mr_map
متشکر از راهنماییتون
در صورتی که ساب ایجاد کنید بله در روت سی پنل میاد اما a رکورد خیر!
Amin | Graphic █
me [@] amin dot pw █
-
-
October 28th, 2013, 17:12
سلام. بله از این قسمت میتونید انجام بدید Simple DNS Zone Editor
-
-
October 29th, 2013, 22:15

نوشته اصلی توسط
SajjadM2
ممنون
چقدر زمان می بره تا ست بشه؟
-
-
October 29th, 2013, 22:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mr_map
ممنون
چقدر زمان می بره تا ست بشه؟
شما a record رو ک تنظیم کنی همون آن باید ست بشه البته با وی پی اس اینجوریه هاست دی ال نمیدودم دقیق ولی فکر نمیکنم فرقی داشته باشه

نوشته اصلی توسط
SajjadM2
عزیز جان از simple نیست از قسمت advanced هست
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-