سلام
نیاز به فرد متخصص و قوی در زمینه seo دارم که برام یک سایت را با ۲ کلمه ترکیبی بیاره.
هاست :ویندوز 2008 داخل ایران
زبان برنامه نویسی سایت : Asp.net
لطفا قیمت خود به همراه نمونه کار + مدت زمان انجام این کار و هزینه مربوطه را اعلام کنید.
ممنون
سلام
نیاز به فرد متخصص و قوی در زمینه seo دارم که برام یک سایت را با ۲ کلمه ترکیبی بیاره.
هاست :ویندوز 2008 داخل ایران
زبان برنامه نویسی سایت : Asp.net
لطفا قیمت خود به همراه نمونه کار + مدت زمان انجام این کار و هزینه مربوطه را اعلام کنید.
ممنون
سلام داداش خودت میتونی بهترین seo کارباشی
اصلا پولتو نریز دور
من با همه seoکارا کار کردم به هیچ دردی نمیخورن
و خیالشون هم راحت هست میگن تضمین نمیدیم که سایتت بیاد بالا...
سلام
خودتان با استفاده از مقالات مختلف میتوانید کار سئو را به راحتی انجام دهید
پیشنهاد من خواندن مقالات سئو می باشد
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
به آدرس زیر ایمیل بزنید:
seoserversetup@gmail.com
جناب beniii لطفا قیمت خودتون را اعلام کنید.
راستش من برای یک مشتری میخوام این کارو انجام بدم. خودم سر رشته ندارم و حوصله مطالعه هم ندارم. از همه مهمتر اینه که من برنامه نویسی وب هیچ زبانی رو بلد نیستم.
مبلغی که برای سئو در نظر گرفته اید چقدر هست ؟!
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
سئو و بهینه سازی وب سایت | سئو 98 | مرجع معتبر سئو - سئو
جدیدترین نمونه کار انجام شده مرتبط با موضوع شما ( 3 هفته هست انجام شده ) : Vpspro.org - خرید سرور مجازی لینک 1 گوگل - خرید وی پی اس لینک 3 گوگل - خرید vps لینک 2 گوگل
موفق باشید
سلام
در صورت تمایل پ خ بدین
کار حرفه ای تحویلتون میدیم
پ خ بدین تا نمونه کارهای انجام شده را به همراه اطلاعات مشتریان بهتون بدم تا از خود مشتریان نیز سوال کنید
سئو با خوندن مقالات به دست نمیاد. البته برای افراد عادی مقاله ها و سایت ها بهترین ابزار هستند ولی یک سئوکار خوب باید کد نویس خوبی هم باشه و در اثر تجربه و کار زیاده که حرفه ای میشه . هیچ کسی به اندازه شما دلش برای سایت شما نمی سوزه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)