-
June 15th, 2012, 20:12
ارسال ایمیل تبلیغاتی ((حتما بخونید))
ایمیل مارکتینگ عبارت است از ارسال ایمیل تبلیغاتی هدفمند با سرعت بالا به هزاران نفر جهت معرفی خدمات و یا محصولات شما و یا جلب بازدید کننده برای سایت یا وبلاگتان.
ارسال تبليغات از طريق ايميل در عين داشتن مخاطب فراوان، مقرون به صرفه ترین شیوه تبلیغات اینترنتی نیز ميباشد.
مجموعهسافت گیت پس از چندین سال تجربه، با در اختیار داشتن سرورهای قدرتمند و بانک ایمیل طبقه بندی شده بر اساس موضوع ، در این زمینه آمادگی دارد ایمیلهای تبلیغاتی شما را در موضوع های گوناگون طراحی نموده و برای هر تعداد کاربر اینترنتی که نیاز داشته باشید یکجا و یا در چندین نوبت ارسال نماید.

ارسال گروهی ایمیل های تبلیغاتی خود را با نرم افزار ارسال ایمیل سافت گیت سریع ترو موثرتر سازید.
تخصص ما: ارسال ایمیل هوشمندانه به خریداران و بازدید کننده گان واقعی
سرویس های ارسال ایمیل شرکت سافت گیت چه ویژگی هایی دارد؟
ایمیل های تبلیغاتی شما توسط برنامه های ارسال گروهی ارسال نمی شود و در نتیجه صد در صد به میل باکس اشخاص ارسال خواهد شد
http://softgate.ir/wp-content/upload...am-300x295.jpg
متن تبلیغاتی شما توسط مشاورین ما اصلاح می شود و از لغات و متن های کاملا تخصصی و مناسب استفاده می شود
تصاویر و عکس های مناسب و متناسب با اهداف شما توسط گرافیست های ما برای ایمیل تبلیغاتی شما طراحی می شود تا جایی که ممکن باشد شکل و شمایل ایمیل شما را از حالت تبلیغاتی و خسته کننده دور نموده و شبیه به ایمیلی شخصی و اختصاصی می نمائیم
ارائه گزارش کامل از تعداد ایمیل های ارسال شده ، ارسال نشده ، باز شده ، کلیک ها و…
قواعد و مقررات
محتویات تمام بسته های تبلیغاتی باید منطبق با قوانین جمهوری اسلامی باشد
در صورتیکه که محتویات بسته تبلیغاتی منطبق با موازین اخلاقی و قانونی نباشد ، شرکت از ارسال آن خودداری خواهد نمود.
صحت مطالب ارسالی به عهده مشتری می باشد و شرکت هیچگونه مسئولیتی در قبال آن به عهده نخواهد گرفت.
مشتری برای ارسال بسته خود سه زمان را پیشنهاد خواهد داد و شرکت می تواند یکی از زمان ها را انتخاب و بسته را ارسال نماید.
شرکت هیچگونه مسئولیتی در قبال خرید محصولات تبلیغی مشتری نخواهد داشت
http://softgate.ir/wp-content/upload...ls-300x300.jpgسفارش این محصول
ویرایش توسط sa_sh41 : June 24th, 2012 در ساعت 21:22
-
تعداد تشکر ها از sa_sh41 به دلیل پست مفید
-
June 15th, 2012 20:12
# ADS
-
June 21st, 2012, 22:12
پاسخ : ارسال ایمیل تبلیغاتی ((حتما بخونید))
با سلام
سی درصد تخفیف ویژه مخصوص اعیاد شعبانیه
تا 5 تیر ماه
-
-
June 21st, 2012, 22:15
عضو دائم
تو فکر این هستم که مطمئنید جواب میده ؟
الان 24 ساعته به ایمیل روبینا از همین تبلیغاتی ها میاد ما نخونده پاک میکنیم 
فکر کنم از این 84% 80 درصد از بس چنین چیزایی براشون رفته اعصابشو ندارن مثل ما نخونده پاک میکنن.
فقط نظر بود . . .
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2012, 22:27
ممنون از نظرتون
ولی ببین دوست عزیز یک ایمیل خوب بستگی به عنوانش داره
مطمئنا اگه یه عنوان جذاب ببینید حذف نمی کنید
و اگه جواب نمی داد مشتریان ما بعد از یکبار ارسال دیگه اینکارو نمی کردند
بازم از نظرتون ممنونم
-
-
June 21st, 2012, 23:36

نوشته اصلی توسط
sa_sh41
ممنون از نظرتون
ولی ببین دوست عزیز یک ایمیل خوب بستگی به عنوانش داره
مطمئنا اگه یه عنوان جذاب ببینید حذف نمی کنید
و اگه جواب نمی داد مشتریان ما بعد از یکبار ارسال دیگه اینکارو نمی کردند
بازم از نظرتون ممنونم
ماست ما هم ترش نیست!
-
تعداد تشکر ها از m_dg_farari به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2012, 23:48
شما همون كامران گروسيان هستيد درسته ؟
-
-
June 22nd, 2012, 18:08
.کامران گروسیان دیگه کی هست.
ما دفترمون مشهد هست و مدیریت شرکت اقای شریف هستند.
این هم شماره تلفن دفترمون تو مشهد هست:
05117528652
-
-
June 22nd, 2012, 18:48

نوشته اصلی توسط
sa_sh41
.کامران گروسیان دیگه کی هست.
ما دفترمون مشهد هست و مدیریت شرکت اقای شریف هستند.
این هم شماره تلفن دفترمون تو مشهد هست:
05117528652
اقا کامران یه کلاه بردار شیاد تشریف دارند
کافیه همین اسمو تو گوگل سرچ کنید تا بیشتر آشنا شی
در ضمن هر چند وقت یک بار هم همین ارسال ایمیل و با همین مضامین در تا پیک های مختلف و با عنواین مشابه روبه رو می شیم
بابا بسه دیگه دست از کلاه برداریت بردار
-
تعداد تشکر ها از farzin11 به دلیل پست مفید
-
June 22nd, 2012, 20:31

نوشته اصلی توسط
farzin11
اقا کامران یه کلاه بردار شیاد تشریف دارند
کافیه همین اسمو تو گوگل سرچ کنید تا بیشتر آشنا شی
در ضمن هر چند وقت یک بار هم همین ارسال ایمیل و با همین مضامین در تا پیک های مختلف و با عنواین مشابه روبه رو می شیم
بابا بسه دیگه دست از کلاه برداریت بردار
دوست عزیز اولا برای خودم متاسفم که باید جواب شخصی مثل شما را بدهم ولی چون اینجا فروم هست و همه مطالب را مطالعه می کنند به ناچار مجبور به شفاف سازی هستم.
ثانیا که به اون خدایی که می پرستیم سوگند من این نام را دومین بار است می شنوم و واقعا این اقا(کامران گروسیان) رو نمی شناسم.
3. شما کافی بود سابقه من در این فروم و مطالبی که گذاشتم رو مطالعه کنید.من واقعا نمی دونم چطور ممکنه یک انسان اینقدر راحت بیاد تهمت کلاه برداری رو به کسی بزنه
واقعا با دیدن افرادی مثل شما از فعالیتم توی فروم پشیمون میشم.
این کار زشتتونم به خدا واگذار می کنم
-
تعداد تشکر ها ازsa_sh41 به دلیل پست مفید
-
June 22nd, 2012, 21:40

نوشته اصلی توسط
sa_sh41
دوست عزیز اولا برای خودم متاسفم که باید جواب شخصی مثل شما را بدهم ولی چون اینجا فروم هست و همه مطالب را مطالعه می کنند به ناچار مجبور به شفاف سازی هستم.
ثانیا که به اون خدایی که می پرستیم سوگند من این نام را دومین بار است می شنوم و واقعا این اقا(کامران گروسیان) رو نمی شناسم.
3. شما کافی بود سابقه من در این فروم و مطالبی که گذاشتم رو مطالعه کنید.من واقعا نمی دونم چطور ممکنه یک انسان اینقدر راحت بیاد تهمت کلاه برداری رو به کسی بزنه
واقعا با دیدن افرادی مثل شما از فعالیتم توی فروم پشیمون میشم.
این کار زشتتونم به خدا واگذار می کنم
ببین این شخص با عناوین مختلف اقدام به کلاه برداری کرده که قابل شمارش نیست بارها هم با عنوان ارسال ایمیل تبلیغاتی اقدام به کلاه برداری می کرد با این طوماری که تو نوشتی شک برانگیزه
دوست عزیز اینجا فرم همه این مطالب و می خونند ممکنه شخصی ناآگاه به دام این شخص شیاد گرفتار بشه (نه تنهابا این شخص هر کسی که اقدام به کلاه برداری می کنه) چند وقت پیش بود شخصی اقدام به فروش سایتی یه سایتی که اصلا هیچ گونه دخل و تصرفی به ان نداشت، و کرده بود
بهتره در مورد کلاه برداری های اینترنتی آنقدر سناریو هست که فکرشو نمی تونی بکنی
پس داااش من حق بده به کسی نمیشه اعتماد کرد
یه نمونه از این سناریو ها اینه که یه بابایی می خواسته اسکریبت فریر و با قیمت 140000 تومان قالب کنه بدون هاست و دومین میگم پنل مدیریتشو نشون بده نشون نمیده
میگم این میشه 5تا پین فروخت من می خوام تعداد بیشتری بفروشم میگه نمیشه این امکان در حال حاضر امکان پذیر نیست و....
پس هیچ اشکالی نداره وقتی که به یه مورد مشکوک بر می خوریم اطلاع رسانی کنیم و یو هم نباید از این اطلاع رسانی ناراحت بشی (مگر اینکه....)
-
تعداد تشکر ها ازfarzin11 به دلیل پست مفید