دوستان بنده میخوام لیچر رایگان راه بندازم. اما یه سوال دارم.
بنده هاست دانلود دارم. آیا برای استفاده عموم میشه از هاست دانلود برای لیچر استفاده کرد یا حتما باید سرور اختصاصی با پورت 1 گیگ اختصاصی باشه ؟
سرور مجازی چی ؟
با تشکر
دوستان بنده میخوام لیچر رایگان راه بندازم. اما یه سوال دارم.
بنده هاست دانلود دارم. آیا برای استفاده عموم میشه از هاست دانلود برای لیچر استفاده کرد یا حتما باید سرور اختصاصی با پورت 1 گیگ اختصاصی باشه ؟
سرور مجازی چی ؟
با تشکر
با سلام
به طور معمول به علت فشار به منابع و محدودیت های دیتاسنتر هاستینگ جلوی کار شما رو میگیره
مگر هاست وارز باشه ، با سرور مجازی هم امکانش هست ، اما ترجیحا چون قابلیت های لیچ مانند تکه کردن و چسباندن و rar کردن فایل ها سورس زیادی نیاز داره بهتره با وی دی اس یا اختصاصی این کارو بکنید
سوالی بود از 0 تا 100 در خدمتم
با من در تماس باش
ویرایش توسط hat3f : October 10th, 2013 در ساعت 11:19
درود دوست عزیز.
بله هاستینگ وار*ز هست. ( کلا من وار*ز کار می کنم تا هیچ وقت محدودیت نداشته باشم :دی )
پس شما استفاده از هاست دانلود وار*ز رو برای رپیدلیچ پیشنهاد نمیدید ؟ حتما باید پورت اختصاصی باشه ؟
با تشکر
همونطور که تاکید کردم صرفا وارز بودن کافی نیست ، منابع سرور خیلی مهمه ، شاید پهنای باند برای شما آزاد باشه ، اما پورت های دانلودی شما رو مسدود کردن و استفاده از منابع رو خیلی محدودتر کردن
عملا توی کار هم دستت توی حنا میمونه
تمهیدات لیچ خیلی مهمه که روی سرورها رعایت نمیشه
بذار یه نتیجه گیری کلی کنیم با هم
یاهو با من در تماس باش
اصلاً هاست های دانلود که اجازه اجرای اسکریت نمی دن.
درود
وی دی اس یا اختصاصی بگیرین خیلی بهتره
چون روی هاست دانلود فقط میتونین از لیچ به صورت خصوصی استفاده کنید نه عمومی
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
درسته عزیز حق با شماست. هاست دانلود پورت و سخت افزار قوی نداره.
روی سرور نیمه اختصاصی باید راه اندازی کنم.
دوستان همچین امکانی هست که رو یک سرور با رم 2 گیگ بازی آنلاین و لیچر راه بندازیم چون هر دو سنگین هستن. از طرفی هم هر دو 0 کیلومترن. پنل هم نیازی نیست !!!!!!!!!!
درود
جداگانه خریداری کنید بهتره
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)