صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: Ovh کانادا یا هتزنر آلمان ؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    100
    تشکر تشکر شده 
    123
    تشکر شده در
    98 پست

پیش فرض Ovh کانادا یا هتزنر آلمان ؟

سلام دوستان لطفا sp1 و ex40 رو مقایسه کنید به نظر شما سخت افزار کدوم بهتره ؟

در کل هارد هردو دور بالا هست ؟ 7200rpm ؟

کلا یکم اطلاعات در مورد این دو سرور میخوام به همراه آفر البته میدونم الان sp1 موجود نیست ولی حدودی قسمت بدین . با تشکر فقط لطفا نرخ دلار و یورو محاسبه شده هم بگین. تشکر

2. # ADS

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : Ovh کانادا یا هتزنر آلمان ؟

ببین دوست عزیز من نه به سیستم کار دارم نه به سرور. نه به قدرت سرور کار دارم نه پورت و نه هارد و نه بررسی تخصصی سرورها.حتی فروشندگانی که از ovh همیشه حمایت میکنند..نظر شخصی بنده اینه اسم ovh رو من میشنوم تنم میلرزه! شاید 6 بار تا حالا سرور ازش گرفتم و چندین بارم از فروشندگانش vps ..مشکلات عجیب و غریب و کندی سرعت و کم اوردن سرور همیشه رو سرورهای این دیتاسنتر بوده.
    الان بقیه میان میگن کانفیگت خوب نبوده و مشکلت چیز دیگری بوده و ovh خداست و... نه من یکی حداقل بستم هست.تو 5 سال اخیر که از ovh سرویس داشتم شکنجه گاهم بوده! قطعی های مکرر و کندی سرعت بیچارم کرده.. برعکس هتزنر داشتم و دارم واقعا مشکلی توش ندیدم و دردسری هم برام نداشته.. فکر نکنید طرفدار هتزنر هستم و فروشندش و.. خیر تجربیات که داشتم رو گفتم واقعا تا الان هتزنر بدی ندیدم و جوابگو بوده برام..
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

4. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    100
    تشکر تشکر شده 
    123
    تشکر شده در
    98 پست

والا من سایت فیلم دارم سرورم الان از هتزنر هست دیتاسنتر 19 . مشکلاتی دارم از قبیل افت سرعت دانلود و کندی دانلود ها و ... البته سرور از اول دست نا اهلش بوده و خوب کانفیگ نشده ولی اونطور که شنیدم میگن برای سرور دانلود او وی اچ بهتره چون سرور ارائه میده نه دسکتاپ . حالا قصد داریم از او وی اچ تهیه کنیم کانادا میگن خیلی خوبه و قطعاتش نو تره و کارایی بالایی داره . الان یه سوال اساسی برام اینه که هارد این دو سرور یکیه یا نه ؟

عضو انجمن websazha آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    313
    تشکر تشکر شده 
    1,994
    تشکر شده در
    1,407 پست

delta عزیز یک سری موارد باید برسی کنیم و واقعا بگیم اول باید بگیم هم شما می دونید و هم ما فروشندگان سرور مجازی ما که خدا شکر فقط فروشنده و نه بیشتر.حالا اگر مبین و رضا خان گل کاشتن و تن همه واقعا میلزه بله تا درست بشه طول میکشهکندی پورت قبول ندارم . کندی هارد بعضا در بعضی از سری ها دیده شده درست می فرمایید. ( در هتزنر کندی هارد چه عرض کنم سوختن هارد ها زیاد هست نمونه سرچ کنید در انجمن)(قطعی ها مکرر همه خوب می دانیم که از دیتاسنتر نبوده کاربر تمدید نمی کنه دیتاسنتر سر ثانیه مسدود میکنه دان تایم حساب میشه)(نا گفته نماند سرور های جدید مشکلات ریزی و درشتی داشتند که رفع شد قابل چشم پوشی در این تعداد که داریم)
    از طرفی نا گفته نماند هم هنوز هم کسانی که سرور OVH برای مجازی سازی می فروشند و یا هاستینگ های که ارسال ایمیل به صورت اسپم هستند به جای اونها تن من میلرزه چون شکی نیست که دیتاسنتر سرور دیر یا زود خواهد بست.باید پورت ها مسدود بشوند و فقط فروشنده تنها نباشند فروشندگان سرور مجازی یک مقدار هم مدیر سرور باشند.
    فکر نمی کنم هتزنر به این صورت برای ارسال اسپم سرور مسدود کند اطلاع ندارم ظاهرا بهشت نقض کنندگان قوانین جهانی هست هتزنر.
    ویرایش توسط websazha : October 11th, 2013 در ساعت 03:17
    سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
    تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران

7. تعداد تشکر ها از websazha به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    100
    تشکر تشکر شده 
    123
    تشکر شده در
    98 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط websazha نمایش پست ها
    delta عزیز یک سری موارد باید برسی کنیم و واقعا بگیم اول باید بگیم هم شما می دونید و هم ما فروشندگان سرور مجازی ما که خدا را شکر فقط فروشنده و نه بیشتر.حالا اگر مبین و رضا خان گل کاشتن و تن همه واقعا میلزه بله تا درست بشه طول میکشهکندی پورت قبول ندارم . کندی هارد بعضا در بعضی از سری ها دیده شده درست می فرمایید. ( در هتزنر کندی هارد چه عرض کنم سوختن هارد ها زیاد هست نمونه سرچ کنید در انجمن)(قطعی ها مکرر همه خوب می دانیم که از دیتاسنتر نبوده کاربر تمدید نمی کنه دیتاسنتر سر ثانیه مسدود میکنه دان تایم حساب میشه)(نا گفته نماند سرور های جدید مشکلات ریزی و درشتی داشتند که رفع شد قابل چشم پوشی در این تعداد که داریم)
    از طرفینا گفته نماند هم هنوز هم کسانی که سرور ovh برای مجازی سازی می فروشند و یا هاستینگ های که ارسال ایمیل به صورت اسپم هستند به جای اونها تن من میلرزه چون شکی نیست که دیتاسنتر سرور دیر یا زود خواهد بست.باید پورت ها مسدود بشوند و فقط فروشنده تنها نباشند فروشندگان سرور مجازی یک مقدار هم مدیر سرور باشند.
    فکر نمی کنم هتزنر به این صورت برای ارسال اسپم سرور مسدود کند اطلاع ندارم ظاهرا بهشت نقض کنندگان قوانین جهانی هست هتزنر.
    سلام دوست عزیز فکر میکنی ovh مناسب سرور دانلود هست ؟

تشکر تشکر کرده 
    313
    تشکر تشکر شده 
    1,994
    تشکر شده در
    1,407 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط csmaster نمایش پست ها
    والا من سایت فیلم دارم سرورم الان از هتزنر هست دیتاسنتر 19 . مشکلاتی دارم از قبیل افت سرعت دانلود و کندی دانلود ها و ... البته سرور از اول دست نا اهلش بوده و خوب کانفیگ نشده ولی اونطور که شنیدم میگن برای سرور دانلود او وی اچ بهتره چون سرور ارائه میده نه دسکتاپ . حالا قصد داریم از او وی اچ تهیه کنیم کانادا میگن خیلی خوبه و قطعاتش نو تره و کارایی بالایی داره . الان یه سوال اساسی برام اینه که هارد این دو سرور یکیه یا نه ؟
    خدا رفتگان شما بیامرزد.
    یکی پیدا شد بگه دیتاسنتر دسکتاپی با دیتاسنتری که سرور ارائه دهد مقایسه نکند.
    دوست عزیز کمپانی در کمپانی ovh تقریبا تمام هارد های که دیدیم توشیبا بوده هست.هتزنر اطلاع ندارم.

10. تعداد تشکر ها از websazha به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    313
    تشکر تشکر شده 
    1,994
    تشکر شده در
    1,407 پست

سلام دوست عزیز فکر میکنی ovh مناسب سرور دانلود هست ؟
    نظر شخصی خارج از این موضوع که فروشنده این دیتاسنتر هستم.
    بله مناسب هست اما باید توجه داشته باشیم این دیتاسنتر هم به مانند تمام دیتاسنتر ها تابع قوانین کپی رایت هست و اگر برای فایل های شما شکایت و یا شکایت های متعدد دریافت شود برسی و طبق نظر و قوانین برخورد می کنند.قالبا اگر کاربران ایرانی باشد مشکلی نیست کسی نیست که شکایت لینک ها شما کند.

12. تعداد تشکر ها از websazha به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    100
    تشکر تشکر شده 
    123
    تشکر شده در
    98 پست

خدا رفتگان شما بیامرزد.
    یکی پیدا شد بگه دیتاسنتر دسکتاپی با دیتاسنتری که سرور ارائه دهد مقایسه نکند.
    دوست عزیز کمپانی در کمپانی ovh تقریبا تمام هارد های که دیدیم توشیبا بوده هست.هتزنر اطلاع ندارم.
    از دور هارد ها اطلاع دارید ؟ برای سرور دانلود پورت و هارد خیلی مهم هست بیشتر هدفم مقایسه این دو مورد هست.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    100
    تشکر تشکر شده 
    123
    تشکر شده در
    98 پست

نظر شخصی خارج از این موضوع که فروشنده این دیتاسنتر هستم.
    بله مناسب هست اما باید توجه داشته باشیم این دیتاسنتر هم به مانند تمام دیتاسنتر ها تابع قوانین کپی رایت هست و اگر برای فایل های شما شکایت و یا شکایت های متعدد دریافت شود برسی و طبق نظر و قوانین برخورد می کنند.قالبا اگر کاربران ایرانی باشد مشکلی نیست کسی نیست که شکایت لینک ها شما کند.
    بله این مورد هست . ابیوز در همه دیتاسنتر ها وجود داره اما از سایت های همکار پرس و جو کردم میگن که فرانسه خیلی گیر میده و کانادا خیلی روی این مسائل حساس نیست . البته یوزرهای ایرانی که دانلود میکنن کسی کاری به کپی رایت نداره خارجی ها هم دسترسی ندارن :دی

تشکر تشکر کرده 
    313
    تشکر تشکر شده 
    1,994
    تشکر شده در
    1,407 پست

از دور هارد ها اطلاع دارید ؟ برای سرور دانلود پورت و هارد خیلی مهم هست بیشتر هدفم مقایسه این دو مورد هست.
    تست های سخت افزاری انجام نداده ام.
    ریویو دقیق بتوانم ارائه دهم اما تا انجا که اطلاع دارم هارد ها کش64 ساتا 3 توشیبا هستند تعداد دور هم که بیشتر 7200 نیست بیشتر بخواهید می شود SAS 15k و SSD که مناسب شما نیستند.
    برای سایت ها دانلود منیج درست و رعایت بالانس در گداشتن فایل ها در هارد بهترین کمک به خودتان و هارد در پاسخ گویی هست.

16. تعداد تشکر ها از websazha به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)