سلام دوستان من می خوام یک سایت دانلود راه بندازم مثل downloadha و اینا و یک هاست نا محدود با پهنای باند بالای 1 ترا بایت و سی پنل لازم دارم که بک آپ هم ازش گرفته بشه قیمتش هم واسم زیاد مهم نیست ولی 300 تومن هم بیشتر نشه ممنون![]()
سلام دوستان من می خوام یک سایت دانلود راه بندازم مثل downloadha و اینا و یک هاست نا محدود با پهنای باند بالای 1 ترا بایت و سی پنل لازم دارم که بک آپ هم ازش گرفته بشه قیمتش هم واسم زیاد مهم نیست ولی 300 تومن هم بیشتر نشه ممنون![]()
سلام
حداکثر فضایی که نیاز دارید رو اعلام کنید ؟، یا یک عدد هارد نا محدود بدید تا ما روی این هارد اطلاعاتتون رو نگه داریم!
موفق باشید
درود
هیچ چیز نامحدودی وجود نداره
در ضمن برای سایت های دانلودی بهتره سرور اختصاصی تهییه کنید
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
سلام دوستان من فعلا بیشتر از 100 گیگابایت بیشتر فضا لازم ندارم اما امکان داره که یک دفعه تو یک روز کلش پر بشه اون موقع مجبورم هاستمو ارتقا بدم که ماشالا ایرانیا وقتی درخواست ارتقا اکانت رو می زنی 1 هفته بعد بهت جواب می دن بعد لنگ می مونم این طوری بهتون بگم که حد اقل من به یک ترابایت فضا نیاز دارم
سلام
چاره کار فقط سرور اختصاصیه
باسلام تا 500 گیگ در خدمت هستیم
اگه جاش بود بیشتر هم
رویال دیتا - سبد خرید
ارتقا هم اتوماتیک هست
باتشکر
ببخشید حد اقل کانفیگ سرور برای استفاده از آن به عنوان هاست دانلود چه قدره
ویرایش توسط mahdighadimi2325 : October 14th, 2013 در ساعت 03:15
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)