-
October 12th, 2013, 02:14
عضو جدید
کسانی که از شرکت "نگاه روشن پارس " هاست دارند, مشلکی با دیتا بیس در 20 ساعت اخیر نداشتند ؟
با سلام
من دو هاست مجزا از نگاه روشن پارس دارم که هردو دچار مشکلی با دینا بیس شدند
و امکان اتصال به دیتا بیس ندارند
هیچ مشکلی در تنظیمات از طرف من وجود نداره و من هیچ چیزی رو تغییر ندادم
میخواستم بدونم کسی دیگه هم آیا مشکل مشابه داره ؟
من الان حدود 5 ساعت هست تیکت گذاشتم کسی هم بهم جواب نداده
پی نوشت : قسمتی بهتر از اینجا برای مطرح کردن این موضوع ندیدم , لطفا اگر در قسمت اشتباهی گذاشتم این تاپیک رو منتقلش کنید
-
-
October 12th, 2013 02:14
# ADS
-
October 12th, 2013, 03:29
پاسخ : کسانی که از شرکت "نگاه روشن پارس " هاست دارند, مشلکی با دیتا بیس در 20 ساعت اخیر نداشتند ؟
نگاه روشن شرکت رسمی هست و احتمالا تا فردا حتما پاسخگوی شما خواهند بود
اگر جواب گو نبودن تماس بگیرین باهاشون در ساعات اداری عزیز جان
-
-
October 12th, 2013, 03:32
عضو جدید
پاسخ : کسانی که از شرکت "نگاه روشن پارس " هاست دارند, مشلکی با دیتا بیس در 20 ساعت اخیر نداشتند ؟
بله , در جریان هستم , من خیلی وقته از این شرکت خریداری میکنم , ولی اینطوری که ساعتها یک مشکل اساسی وجود داشته باشه و کسی جواب نده , این شکو به من راه میده که شاید مشکل از سمت من هستش , و در ضمن حدود 5 تا دیتا بیس من به کل در دسترس نباشن موضوع مهمیه
-
تعداد تشکر ها از hkh به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2013, 03:34
اگر ۵تا دیتابیستون باهم یهویی مشکل پیداکردن و شما تغییری ندادی یعنی کار اونها یکجاش لنگ میزنه دیگه این مورد که واضع هست
بعدشم مدیر فنی میاد سر کار یک فکری واستون میکنه دیگه یکم صبر داشته باشین تا صبح شه کافیه
-
تعداد تشکر ها از DUST به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2013, 15:58
دیشب 3 ساعت سرور اشتراکی لینوکس ایران دوم، پایین بود.
من قصد جسارت به این شرکت رو ندارم، ولی باید تجربه خودم رو بیان کنم:
آپتایم پایین متاسفانه.
ویرایش توسط iranboy20 : October 17th, 2013 در ساعت 16:06
-
-
October 17th, 2013, 18:17

نوشته اصلی توسط
iranboy20
دیشب 3 ساعت سرور اشتراکی لینوکس ایران دوم، پایین بود.
من قصد جسارت به این شرکت رو ندارم، ولی باید تجربه خودم رو بیان کنم:
آپتایم پایین متاسفانه.
سه ساعت پایین بودم سرور در ماه اپتایم پایینی محسوب نمیشه
و با این سه ساعت هنوزم ۹۹درصد اپتایم هست
شماهم بااهاشون مشکل داری برو جای بهتر
-
-
October 17th, 2013, 19:10

نوشته اصلی توسط
DUST
سه ساعت پایین بودم سرور در ماه اپتایم پایینی محسوب نمیشه
و با این سه ساعت هنوزم ۹۹درصد اپتایم هست

شماهم بااهاشون مشکل داری برو جای بهتر
حیف check برنامه pingdom.com رو پاک کردم. باید بهت نشون میدادم تا وضع uptime, respose time رو با چشم خودت ببینی. حالا میگیم سرور تست تو آمریکاست response time زیاده، آپتایم چی!!
من با شما بحثی ندارم که دارید نقش وکیل مدافع نگاه روشن پارس رو ایفا میکنید. هرکس نظری داره. موفق باشید.
ویرایش توسط iranboy20 : October 17th, 2013 در ساعت 19:26
-
-
October 17th, 2013, 19:28
-
-
October 17th, 2013, 20:12

نوشته اصلی توسط
nightman
خرید هاست از سرویس دهنده ی ایرانی بزرگترین اشتباه
پشتیبانیش که مشکل پیش میاد فرار میکنه
دان بودن که اصلا نگو آپتایم بهترین شرکت های ایرانی ۹۰ درصد هم نیست

بشون هم بگی امنیتشون پایینه تهدید میکنن به پلیس فتا معرفیت میکنن

خب وقتی کسی به دیتاسنتر داخلی نیاز داره باید...
تست نفوذ به دیتاسنترهای افرانت داشتید؟ تو ایران که من کار این گروه رو به بقیه ترجیح میدم.
ویرایش توسط iranboy20 : October 17th, 2013 در ساعت 20:17
-
-
October 17th, 2013, 20:39
زشته به خدا این کارها
بعضی ها رو باید سریع از سایت بن کرد(البته اگر مفهوم مدیریت در این سایت وجود خارجی داشته باشه-{کاش مدیریت در انتخاب اعضای تیم مدیریت تجدید نظر کنه و گرنه به زودی شاهد نابود شدن این سایت خواهیم بود})
استارتر اخه این چه تاپیکیه راه انداختی؟
از خود سایت ابتدا پیگیری کن.اگر نتونستن مشکلت رو حل کنن بعد بیا اینجا شروع کن به ابروریزی
-