سلام همونطور که از عنوان مشخص هستش برای سایت یه فروشگاه اینترنتی میخوام راه اندازی کنم حالا با هرچی که میخواد باشه فقط یه فروشگاه کامل و درست حسابی باشه
هزینه هم مناسب باشه قیمت دیگه درحد... ندید![]()
سلام همونطور که از عنوان مشخص هستش برای سایت یه فروشگاه اینترنتی میخوام راه اندازی کنم حالا با هرچی که میخواد باشه فقط یه فروشگاه کامل و درست حسابی باشه
هزینه هم مناسب باشه قیمت دیگه درحد... ندید![]()
سلام عرض ادب و خسته نباشید با سیسیتم وردپرس + طراحی کاملا حرفه ای از 0 تا صد یعنی ساخت طرح در فتوشاپ و نمایش به شما ، پس از مورد تایید بودن طرح تبدیل به اچ تی ام ال و سی اس اس و جی کوئری و در نهایت تبدیل به سیستم وردپرس و سپس راه اندازی قالب روی سایت + تامین امنیت رایگان + سئو صد در صد قالب رایگان + نمایش قالب در 5 مرورگر محبوب ( فایر فاکس | گوگل کروم | سافاری | اوپرا | اینترنت اکسپلورر با یک صورت و استاندارد رایگان + پشتیبانی 6 ماهه رایگان و تجربه ای 9 ساله که در اختیار شما قرار خواهد گرفت برای این کار به شما مبلغ 700 تومن رو پیشنهاد می کنم در ضمن برای ارتباط و مکاتبات بیشتر میتونید با شماره همراه و آیدی یا ایمیل من که در زیر قرار گرفت تماس بر قرار کنید با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت My Yahoo ID : info.p30pdf My Yahoo Email : info.p30pdf@yahoo.com My Mobile Number : 09158778530
سلام
نمونه ها :
فروشگاه مجازی تندیس بازار | مرجع کالا های مجازی ودانشجویی ایران
databaz.ir
با کمترین قیمت در خدمتیم .
آیدی یاهو : jame_zarin
با تشکر
با سلام
با 2 تومن براتون میتونم راه اندازی کنم
گروه فناوری اطلاعات آرات -- 75-22878355 **** 09128891091 ***** fanous_m@yahoo.com **** mr.robat@gmail.com
www.aratweb.com
وایبر - تلگرام : 09369861607
با سلام طراحی حرفه ای و زیبا قالب فروشگاه و کدنویسی مطابق با استاندارد های جهانی
با بهترین کیفیت
برای مشاوره منتظر شما هستیم
با آیدی زیر در تماس باشید
آیدی : info.tarahiha65
|| ONE DESiGNER||
طراحی حرفه ای انواع قالب PSD و پیاده سازی و انجام کلیه امور گرافیکی به صورت حرفه ای
|| تماس : 09056714755||
بطور کلی برای فروشگاه از اوپن کارت یا پرستاشاپ استفاده کنید. خواستید براتون راه اندازی می کنم.
طراحی با کمترین قیمت انجام می شود ...
آی دی : seomaster_web
شماره تماس من : 09375443163
هاست فروشگاه
همراه با فروشگاه
با سلام
در صورت تمایل با بنده در ارتباط باشید تا در این مورد صحبت کنیم
باتشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)