-
January 13th, 2010, 20:06
مدیریت مجید آنلاین !
متاسفانه یوزر بنده رو بنا بر کینه ایی قدیمی بن کردند !
جا داره تو مدیریت خودشون تجدید نظر کنند ! اون موقع که دامین این دوستا ... بود ، کلی احترام و ... !
متاسفانه به دلیل این که گفتم هاست گیتور مناسبه ، گقتند حق تبلیغ نداشتید و بنده رو بن کردند !
جا داره انشاالله در آینده ایی نزدیک ( اگه امتحان ها نبود زود تر ) از شون تقدیر و تشکر می کنم حتما !
-
تعداد تشکر ها از LoveLife به دلیل پست مفید
-
January 13th, 2010 20:06
# ADS
-
January 13th, 2010, 20:11
عضو دائم
-
-
January 13th, 2010, 20:22
پاسخ : مدیریت مجید آنلاین !
تو بازارچه من یه تاپیک زدم
فرداش دیدم پستو حذف کردن و یه اخطار هم دادن تا جا داشتن ازشون تقدیر و تشکر کردم
-
-
January 13th, 2010, 20:25
عضو انجمن
لطفاً این مسائل رو در سایت بیان نکنید ، هر جا قوانین خودش رو داره و شما توی هر سایت موظفید به قوانین اون سایت احترام بگذارید و رعایت کنید ، در غیر اینصورت محروم میشید !
برای مثال :
توی آلمان حد اکثر سرعت برای خودروهای شخصی 300 کیلومتر در ساعت هست ( اگه اشتباه نکنم )
ولی توی ایران 120 کیلومتر ! و شما بیشتر سرعت بری جریمه میشی !
و درست نیست یکی بره آلمان بگه توی ایران منو به این دلیل جریمه کردند و بخواید بگید کارشون اشتباه هست
در نتیجه این مسائل ( قوانین سایر سایت ها ) به این سایت ربطی نداره و حرف زدن در موردش فقط باعث حاشیه میشه !
-
تعداد تشکر ها ازRoka به دلیل پست مفید
-
January 13th, 2010, 20:27
عضو انجمن
آقا ما هم رفتيم تک فاکتور رو گذاشتيم برای دانلود حذفش کردند.
گفتيم چرا! گفتن تبليغ بود!
من نميدونم خدمت کردن به مردم کجاش تبليغ محسوب ميشه؟ 
کلا محل مناسبی برای بحث و گفتگو نيست ديگه.
-
-
January 13th, 2010, 20:28
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
roka
لطفاً این مسائل رو در سایت بیان نکنید ، هر جا قوانین خودش رو داره و شما توی هر سایت موظفید به قوانین اون سایت احترام بگذارید و رعایت کنید ، در غیر اینصورت محروم میشید !
برای مثال :
توی آلمان حد اکثر سرعت برای خودروهای شخصی 300 کیلومتر در ساعت هست ( اگه اشتباه نکنم )
ولی توی ایران 120 کیلومتر ! و شما بیشتر سرعت بری جریمه میشی !
و درست نیست یکی بره آلمان بگه توی ایران منو به این دلیل جریمه کردند و بخواید بگید کارشون اشتباه هست
در نتیجه این مسائل ( قوانین سایر سایت ها ) به این سایت ربطی نداره و حرف زدن در موردش فقط باعث حاشیه میشه !
روکا جان اگر مشکلی بود یا قوانین رو رعایت نکردیم درست اما این مجید آنلاین مدیراش افتضاحن..میگم به خاطر یک پست فقط ما رو 1 ماه بن کردند. خوب این یعنی چی؟ تو هر جا بری سخت گیرترینشون حداقل برای اولین بار تذکر میدن یا حداقل 1 روز بن. مستقیم 1 ماه بن شدم! دیگه هم آن سایت نرفتم که نرفتم و الانم که دوستان آمدند دارند حرف منو میزنن.
-
-
January 13th, 2010, 20:32
ایشاالله جواب دارم براشون ! الان درس دارم !
-
-
January 14th, 2010, 08:55
عضو جدید
همه فروم ها اینطوری هر کدومشون یه بند و بساطی دارن واسه خودشون
-
-
January 14th, 2010, 12:59
عضو انجمن
مورد خلاف قوانین عمل کردن نیست
مدیریت اون سایت ، یک جوری برخورد می کنه با دیگر افراد یا حداقل با اونهایی که نمیشناسه که انگاری دیگران هیچی نیستن
در خصوص کارهاشون هم هیچ صداقتی ندارن و بارها مشاهده شده توسط افرادی که هم ما میشناسیم و هم بعد شناختیم مورد توجه هک قرار گرفتن
اگر قرار باشه یک صحبت دوستان با مدیر ان سایت داشته باشم این رو می گم
هیچ موقع مقام ، شخصیت نمیاره
شخصیت همیشه چیزی هست که باید ادم خودش یاد بگیره بدست بیاره با کارهایی که می کنه
-
-
January 14th, 2010, 13:55
عضو دائم
بابا همش یک سایت زده دیگه.. مگر چیکار کرده؟ یک زره از آقای تنهامرد(p30world.com ) یاد بگیرن.بازدیدای پی سی ورد 2 برابر مجید انلاینه با این حال خداشاهده یکبار ازش افاده و.. ندیدم. کارش گرفته الان حتی فروشگاه داره آن هم چه بزرگی مجید آنلاین و.... رو قورت میده اما بازم هر کسی باهاش میحرفه یک احترامی میزاره که.. حالا اینا یک فروم زدند فکر کردن چه خبره! بازدیدشون حتی از یاشار رپفا هم کمتره! واقعا موندم این همه تکبر رو از کجا آوردند این مدیرای مجید آنلاین.. حقشونه هر بلایی سرشون بیاد.
-