با سلام خدمت همه دوستان
برای شروع یک عدد سرور مجازی با 2 گیگ رم لازم دارم
امکان افزایش منابع حتما وجود داشته باشه
کشور ارائه دهنده زیاد مهم نیست ( به عنوان هاست شخصی می خوام استفاده کنم و کل محتوا مطابق کپی رایت)
نیاز به 2 ای پی از 2 رنج مختلف دارم
هارد بک آپ از یک سرور دیگه هم نیاز دارم ( هارد بک آپ منظور ftp نه یه سرور مجازی دیگه )
آپ تایم سرویس هم از همه مهم تره که دم به دقیقه دان نباشه و همچنین دست رسی به کنسول
پورت smtp و pop3 , imap ; کلا ایمیل نمی خوام رو سرور بسته باشه ( ارسال ایمیل انبوه ندارم ) .
نیاز به هیچ کانفیگی هم ندارم حتی ترجیح میدم خودم ویندوز نصب کنم تا شما به زحمت نیوفتید یه تمپلیت بزنید رو سرویس منظورم این هست که ویندوز خام لازم دارم
شرکت باشید بهتر نبودید هم مشکلی نیست یکم اعتبار داشته باشید که خدای نکرده با هم به مشکل نخوریم مثلا سرور دان شد خط تتون خاموش نکنید یا .... مثل مرد وایستید که من بدونم وضعیتم چجوریه .
منتظر افر های دوستان هستم ( بودجه اعلام نمی کنم قیمت معقول بگید مشکلی ندارم و دنبال سرویس ارزون و .. نیستم )
یکی 2 ماه اول ماهانه شارژ می کنم اگه مشکلی وجود نداشت چند ماهه شارژ می کنم که یکم کمک هم به فروشنده بشه
مورد اخر هم با عرض پوزش از این که پر حرفی کردم و آرزوی سلامتی برای همگی
ویرایش
------------------------------------------------
دوستان عزیز خیلی واضح اعلام کردم از 2 رنج مختلف IP لازم دارم و همچنین فضای پشتیبان هم 100% می خوام پس لطفا یکم بیشتر توجه داشته باشید اگه می خواستم سرویس بگیرم کلی ارائه دهنده هست که قیمت های خودشون دادن ولی این 2 مورد مهم برام !!!
امیدوارم از این به بعد بیشتر دقت کنید