-
October 3rd, 2013, 15:38
مشکل uid و gid
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من یک مشکل دارم در کنترل پنل ام ، وقتی توسط php فایل رو بر روی سرور اپلود می کنم uid و gid آنها apache قرار داده می شود و وقتی توسط خوده دایرکت ادمین فایلی رو آپلود یا ایجاد می کنم uid و gid آنها admin می باشد همچنین وقتی توسط putty با یوزر روت که وارد می شوم اگر wget یا فایلی ایجاد می کنم uid و gid آن root می شود، حالا وقتی می خواهم با دایرکت ادمین تغییری در فایل ها ایجاد کنم تغییر،حذف و ... در فایل هایی که فقط uid و gid آنها admin می باشد می شود انجام داد ! حالا برای حل این مشکل باید چه کاری انجام بدهم . ؟ تشکر و سپاس فراوان
ویرایش توسط sajadpm : October 3rd, 2013 در ساعت 19:01
-
تعداد تشکر ها ازsajadpm به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2013 15:38
# ADS
-
October 8th, 2013, 14:00
پاسخ : مشکل uid و gid
-
تعداد تشکر ها ازbeniii به دلیل پست مفید
-
October 8th, 2013, 17:44
تشکر از پاسخ شما ، ولی چیزی متوجه نشدم اگر امکان دارد توضیح بدهید . تشکر و سپاس فراوان
-
تعداد تشکر ها از sajadpm به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2013, 12:10
عضو انجمن
سلام
برای تغییر uid , gid دستور زیر را بزنید :
chown admin.admin filename
نکته اول در صورتی که می خواهید Uid و gid تمام فایل های در یک مسیر را تغییر دهید باید به جای filename از * استفاده کنید. و همچنین اگر در این مسیر پوشه ای وجود دارد که می خواهید uid و gid فایل های درون آن نیز تغییر کند دستور بالا به صورت زیر تغییر می کند :
chown -R admin.admin *
نکته دوم در صورتی که می خواهید فایل های یک یوزیر خاص بطور مثال user ali را تغییر دهید باید بجای admin.admin از ali.ali استفاده کنید.
با تشکر
قوی ترین پشتیبانی ، بهترین عملکرد
Email:
info@serversetup.co Ticket:
https://serversetup.co
Tel: 05138919616
Telegram: @serversetupsale
-
تعداد تشکر ها ازreza21biologist به دلیل پست مفید