-
عضو انجمن
مدیریت کارتریج
سلام
من از زمانی که کارتریجم تموم شد و رفتم شارژ کردم تو برنامه پرینتر جوهر رو نشون نمیده و فقط جوهر اورجینال رو نشون می ده مثل اینکه به فابریک نبودن کارتریج آگاه هست :دی
حالا از چه برنامه ای استفاده کنم که مقدار جوهر باقی مانده در کارتریج ریشارژ شده نمایش بده ؟
ممنون
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
-
-
May 5th, 2010 20:41
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : مدیریت کارتریج

نوشته اصلی توسط
kambiz18
سلام
من از زمانی که کارتریجم تموم شد و رفتم شارژ کردم تو برنامه پرینتر جوهر رو نشون نمیده و فقط جوهر اورجینال رو نشون می ده مثل اینکه به فابریک نبودن کارتریج آگاه هست :دی
حالا از چه برنامه ای استفاده کنم که مقدار جوهر باقی مانده در کارتریج ریشارژ شده نمایش بده ؟
ممنون
سلام دوست عزيز .
من تجربه خودم را در رابطه با پرينتر هاي اپسون بيان مي كنم .
بعد از ري شارژ يا خريد كارتيج جديد ابتدا head clean كنيد و سپس براي تست يك بار nuzzle check كنيد تا مشكلتان برطرف شود .
در صورتي كه به شما اجازه head clean داده نمي شد ابتدا چك كنيد كه كارتريج ها كامل جا رفته باشند و بعد از يك بار پرينتر را ريست كنيد .
موفق باشيد .
Cell Phone : 09195368723
Biz Phone : 011 - 33300999
-
تعداد تشکر ها از persiansoft به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
پاسخ : مدیریت کارتریج

نوشته اصلی توسط
kambiz18
سلام
ممنون
معمولا در هر بار تعویض باید چیپست دستگاه رو هم تعویض نمایید البته در سری های پرینتر های سامسونگ لیزری و جهر افشان به این منوال هست البته اگر هم تعویض نکنید مشکلی پیش نمیاد فقط دستگاه جوهر شما رو خالی نشون میده ولی جوهر شما فول هست ( در اصطلاح بهش چیپست شارژ کارتریج میگن )
چیپست شارژ کاتریج - istgah.com - پرینتر و اسکنر
لینک را ببنید خودتون متوجه میشید
موفق و پیروز باشید
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
-
تعداد تشکر ها از AfraWeb.net به دلیل پست مفید