-
October 1st, 2013, 10:36
انتقاد از مدیران انجمن
با سلام و ارادت
البته من میدونم بعد از گذاشتن این پست احتمالا کاربری من غیر فعال بشه یا کلا این تاپیک حذف بشه
ولی حداقل سایرین صحبت های من رو بشنوند
من چند روز پیش در این انجمن از افاق هاستینگ که 75 تومان پول ما رو خورد و گند زد به سرور انتقاد کردم و خواستم تا بیان توضیح بدن
مدارک کامل هم پیوست کرده بودم و چندتا از بچه های همین انجمن از من دفاع کرده بودند و خواستار توضیحات افاق هاستینگ شده بودند
اما در کمال ناباوری بعد از یک نیمه روز تاپیک من توسط مدیران شایسته این انجمن بدون دلیل حذف شد
در طی این 2 روز که تاپیک حذف شد 3بار ایمیل زدم بهشون که چرا تاپیک رو حذف کردین اما متاسفانه تا الان هیچ جوابی به من ندادند
لینک تاپیک حذف شده:
http://www.webhostingtalk.ir/f188/93363/#post882089
البته قبلا هم چنین طرفداری هایی از کاربران خاص از جانب مدیران این انجمن شاهد بوده ایم.
ولی خب من میدونستم اون 75 تومان پول به من باز نمیگردد.فقط میخواستم دوستان دیگر مانند من مال باخته نشوند
مدیران عزیز باید بدونند که این سایت به دلیل داشتن شما پربازدید نشد.بلکه به دلیل اعضای این سایت و زحمت های ایشان بود که به یک سایت پربازدید تبدیل شد.
و این سبب میشه تا شما بدانید دین به گردنتان می باشد و نباید حق و ناحق کنید
خوشحال میشوم مدیران برای همه دوستان و من توضیح دهند که چرا تاپیک مذکور بدون دلیل و سریع حذف شد؟
-
تعداد تشکر ها ازsmargenius به دلیل پست مفید
-
October 1st, 2013 10:36
# ADS
-
October 1st, 2013, 10:41
پاسخ : انتقاد از مدیران انجمن
-
-
October 1st, 2013, 10:44
-
-
October 1st, 2013, 12:12
عضو دائم
با سلام به بنده جایز نیست دخالت بکنم اما شاید این پست را ندیده باشید :
http://www.webhostingtalk.ir/f41/931...tml#post883477
پاسخ به سوال شما را یکی از مدیران داده اند
با سپاس
عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
October 1st, 2013, 12:27

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
جناب عیسی لوی عزیز ممنون از شما.ندیده بودم.الان دیدم و جوابشون رو دادم
-
-
October 1st, 2013, 12:45
مدیر کل
با سلام
آیا شما قوانین انجمن رو خوندید ؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها ازVahid به دلیل پست مفید
-
October 1st, 2013, 13:33
بله. اتفاقا قوانین انجمن همه دوستان مطالعه کردند. اما چیزی که واضح است تنها در حق بعضی کاربران اعمال می شه.
-
-
October 1st, 2013, 13:45
مدیر کل

نوشته اصلی توسط
LXAdmin
بله. اتفاقا قوانین انجمن همه دوستان مطالعه کردند. اما چیزی که واضح است تنها در حق بعضی کاربران اعمال می شه.
متوجه منظور شما نشدم ، در حق بعضی کاربران ؟
اگر در بعضی مواقع خلاف قوانین اتفاق میفته و شما به مدیران خبر دادید و رسیدگی نشده اون موقع برای من ارسال کنید تا من رسیدگی کنم .
اگر هم مشکلی دیگه هست میتونید ایمیل کنید ببینم موضوع چی بوده ؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از Vahid به دلیل پست مفید
-
October 1st, 2013, 13:48

نوشته اصلی توسط
Vahid
متوجه منظور شما نشدم ، در حق بعضی کاربران ؟
اگر در بعضی مواقع خلاف قوانین اتفاق میفته و شما به مدیران خبر دادید و رسیدگی نشده اون موقع برای من ارسال کنید تا من رسیدگی کنم .
اگر هم مشکلی دیگه هست میتونید ایمیل کنید ببینم موضوع چی بوده ؟
بله شما به صورت حتم جواب ایمیل ها می دهید؟ انقدر با تاکید این حرف نزنید چون بنده شخصا چند بار ایمیل دادم و هیچ جوابی نگرفتم. ما که از انجمن شما نا امید شدیم .
-
تعداد تشکر ها از LXAdmin به دلیل پست مفید
-
October 1st, 2013, 13:50
دقیقا مثل من که برای این سرورپردازان *** تاپیک زدم
کسانی هم که سر زده بودن به تاپیک میدونستن حق با منه
اما مدیران تاپیک رو پاک کردن و منم بن کردم جا داره تشکر کنم ازشون که میزارن راحت بعضی سایت ها ***ی کنن درسته ربطی نداره به اونها اما به قول دوستمون میشه 2 نفر رو آگاه کرد که فریب نخورند دیگه ...
-