سلام
من قصد راه اندازی سایت موبایل دارم و احتیاج به هاست اسپانسری دارم
لطفا دوستان همکاری نمایند
با تشکر ......
سلام
من قصد راه اندازی سایت موبایل دارم و احتیاج به هاست اسپانسری دارم
لطفا دوستان همکاری نمایند
با تشکر ......
اگر قرار بود همه هاست ها رو اسپانسری بدن که همه درشو تخته ميکردن ديگه!
سود اين بچه ها تو فروش هاست به امثال من و شماست!
شما هم اگر برای کاری که ميخوای شروع کنی ارزش قائل باشيد براش هزينه ميکنيد.
اگر هم فکر ميکنيد هزينتون به باد ميره، پس کسی هم که اسپانسر بشه هزينش به باد ميره!
خوشبختانه بچه های اينجا (به جز معدود خاص) برای وقت و زمانی که ميزارن ارزش قائل هستند.
با تشکر
علی امیری
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
حالا اگه بلاگفا بود اسپانسریشو قبول می کردیم![]()
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
نسبت به چند ماه قبل الان خیلی فهمیده تر شدن اون عده ی معدود :دیخوشبختانه بچه های اينجا (به جز معدود خاص) برای وقت و زمانی که ميزارن ارزش قائل هستند.
پانصد مگابایت سالیانه 15000 تومان, فکر نمیکنم مبلغ زیادی باشه که بخواید اسپانسر بگیرید و یک سال تبلیغ طرف رو بکنید.
وب هاستینگ ، سرور مجازی ویندوز و لینوکس ، ثبت دامنه ، طراحی وب سایت ، هاست VPS
با سلام،
تنديس وب با ارائه رقابتي ترين قيمت ها در بازار هاستينگ کشور بدينوسيله تمايل خودرا در زمينه استفاده از فضاهاي تبليغاتي شما در ازاي دريافت پلان هاي ميزباني تنديس وب با تخفيفات ويژه و قابل ملاحظه را ارائه مي نمايد. در صورت تمايل به همکاري با شرکت تنديس وب با پاسخ دادن به همين ايميل رضايت خود را اعلام نماييد تا براي مذاکرات بيشتر با شما تماس گرفته شود.
با سپاس
تنديس وب
www.Tandisweb.com
info@Tandisweb.com
دوست من من قبول می کنم با من از یاهو در تماس باش shentiaspirit7@yahoo
ویرایش توسط shamimi : September 5th, 2012 در ساعت 10:12
سلام
درضمن دوستان لطف کنند معنای اسپانسر و شرایط رو بنویسند تا ما هم بدونیم چیــــــــــهکد:EPD-500 MB - 15.000 T Per/Year
ما هاست رایگان بدیم شما چیکار میکنید؟ بنر میزاری تو سایتی که رنک نداره؟ تو سایتی که میخواید تازه راه بندازید؟
موفق باشید
ویرایش توسط M-Soltani.ir : March 19th, 2010 در ساعت 08:05
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)