-
September 29th, 2013, 16:22
اینترنت 10 مگابایت!!!
مدیر ارتباطات و بازاریابی شرکت ارتباطات ثابت ایران از فروش اینترنت پرسرعت (ADSL ) تجاری با سرعت 10 مگابایت در ثانیه برای نخستین بار در کشور خبر داد.
به گزارش مهر، محمدحسین نیک اختر فروش تجاری، خانگی، عمده و بازاریابی اینترنت پرسرعت بر بستر ADSL را از جمله استراتژی های بخش معاونت تجاری شرکت ارتباطات ثابت دانست و از فروش ADSL در بخش تجاری برای شرکتهای کوچک، بزرگ و سازمانها خبر داد.
وی گفت: عرضه اینترنت پرسرعت با سرعت حداکثر 2 مگابایت بر ثانیه برای مشترکان خانگی صورت می گیرد اما برای نخستین بار در کشور اینترنت باسرعت 5 و 10 مگابیتی برای مشترکان تجاری عرضه می شود.
نیک اختر گفت : در این طرح که اکنون در نمایشگاه تلکام نیز ثبت نام آن آغاز شده است متقاضیان می توانند از اینترنت 10 مگابیتی در دو نوع نامحدود و حجمی استفاده کنند.
مدیر ارتباطات و بازاریابی شرکت ارتباطات ثابت ایران عرضه این سرویس را همراه با مودم رایگان عنوان کرد و ادامه داد: در کمپین تجاری شرکت ارتباطات ثابت ایران، نرخ فروش ADSL تجاری 10 مگابایتی ماهیانه 390هزار تومان با 396 گیگابایت حجم مصرف در نظر گرفته شده است؛ همچنین مشتریان متقاضی استفاده حجمی می توانند برای این سرویس با حجم 2 گیگابایت مبلغ 32 هزار تومان ، 4 گیگابایت مبلغ 38 هزار و 500 تومان و 8 گیگابایت مبلغ 43 هزار تومان پرداخت کنند.
وی افزود: تفاوت سرویس ADSL تجاری مخابرات امکان پرداخت مبلغ استفاده مشترکان بر روی قبوض تلفن ثابت است.
وی تاکید کرد: پوشش سراسری سرویس های تجاری ADSL در کل کشور از جمله برنامه های این شرکت است
منبع : زاویه
-
-
September 29th, 2013 16:22
# ADS
-
October 12th, 2013, 15:32
عضو انجمن
پاسخ : اینترنت 10 مگابایت!!!
بله من همین الان دارم این سر ویس رو سرعت دانلود با دانلود منیجر یک و نیم مگابایت در ثانیه هست که یعنی سرعت 10 مگابایت میشه کسی اگر خواست شرکت کیانت میده
-
-
October 12th, 2013, 15:37
عزیزان . 10 مگابیت درست هست
-
-
October 12th, 2013, 15:39
عضو انجمن
این دوستمون میگن 10 مگابایت!!!!!!!!!!!!
ویرایش توسط flexhost.ir : October 12th, 2013 در ساعت 15:41
-
-
October 12th, 2013, 15:43
سلام
دوستان عزیز همیشه سرعت با بیت محسابه میشه نه بایت
مگابیت درسته.
10 مگابیت سرعت دانلود میشه همون یک ونیم مگ در ثانیه
IDC EXPERT
Linux System Administrator , Cloud Administrator
-
-
October 12th, 2013, 16:13
عضو انجمن
این پست رو من ۳ هفته پیش زده بودم :دی
-
-
October 12th, 2013, 21:13
عضو دائم
البته اشتباه عامیانه هسا که بیت و بایت را همواره اشتباه میکنند
شبکه و ارتباطات کامپیوتری همواره با بیت محایبه میشود نه بایت
همانند ترافیک و پهنای باند که قشر زیادی از کاربران اشتباه به کار میبرند
----------
اگر این خبر صحیح باشد باید ببینیم یک به چند پهنای باند شبکه را اشتراک میگذارند.
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
October 12th, 2013, 21:17

نوشته اصلی توسط
n4ser
بله من همین الان دارم این سر ویس رو سرعت دانلود با دانلود منیجر یک و نیم مگابایت در ثانیه هست که یعنی سرعت 10 مگابایت میشه کسی اگر خواست شرکت کیانت میده
با ۱۰ مگابیت .. ۵۰۰ کیلوبایت دانلود میکنید؟
حداقل باید +۱ مگابایت بهتون سرعت دانلود بدن.
۸ مگابیت های وب - حداقل تا ۶-۷ مگابیت (۹۰۰ کیلوبایت بر ثانیه) سرعت دانلود دارن.
-
-
October 13th, 2013, 00:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr(s).Anonymous
با ۱۰ مگابیت .. ۵۰۰ کیلوبایت دانلود میکنید؟
حداقل باید +۱ مگابایت بهتون سرعت دانلود بدن.
۸ مگابیت های وب - حداقل تا ۶-۷ مگابیت (۹۰۰ کیلوبایت بر ثانیه) سرعت دانلود دارن.
من کی گفتم با 500تا دانلود میکنم ؟ یک و نیم مگابایت منطورم این بود که 10536 کیلوبایت توی دانلود منیجر که میشه 10 مگابایت پهنای باند!
-
-
October 13th, 2013, 00:33
عضو دائم
توی تبریز اطلاع دارید کدوم isp این سرویس رو ارائه میده؟
-