-
January 20th, 2013, 13:16
لایسنس cpanel
سلام یک سرور اختصاصی دارم و cpanel را روش نصب کردم. می خواهم لایسنس برایش تهیه کنم.
شنیدم برای شروع cpanel بدون دریافت هزینه کدی رو می دهد که 30 روز یا 40 روز می شود با آن لایسنس را روی cpanel فعال کرد و بعد از این مدت باید هر ماه هزینه کرد
این موضوع درست هست یا از ابتدا باید لایسنس را بخرم؟
-
-
January 20th, 2013 13:16
# ADS
-
January 20th, 2013, 13:21
عضو انجمن
پاسخ : لایسنس cpanel
با سلام
15 روز میتونید به صورت آزمایشی استفاده کنید بعد از 15 روز باید لایسنس بخرید
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
تعداد تشکر ها ازbabelirani به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2013, 13:34
ممنون. یعنی از این نظر تفاوتی در لایسنس vps و لایسنس سرور نیست؟
-
-
January 20th, 2013, 13:40
عضو انجمن
بدرود .
تنها تفاوقتش قیمتشه لایسنس سرور اختصاصی گرون تره .
-
تعداد تشکر ها از safinoor به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2013, 20:13
عضو انجمن
هر چند تاپیک نسبتا قدیمی هست، اما چون جواب کامل و درستی توش به سوال داده نشده بود مناسب دیدم یک توضیحی بدم، خصوصا که تو خیلی فروم های خارجی هم این سو تفاهم هست،
یعنی از این نظر تفاوتی در لایسنس vps و لایسنس سرور نیست؟
ما در کل 3 نوع لایسنس cpanel داریم:
1. ویژه سرور های اختصاصی یا همون cPanel/WHM Plus
2. ویژه سرور های مجازی یا همون cPanel/WHM VPS Optimized
3. ویژه سیستم های ابری یا همون cPanel/WHM Cloud Linux
از نظر امکانات پایه بین این 3 نسخه هیچ تفاوتی وجود ندارد. فقط این نسخه ها به صورت سفارشی شده جهت عملکرد بهتر در سیستم عامل و تعامل بهتر با سخت افزار هستند. دلیل تفاوت قیمت اونها نیز همین مسئله است.
شما هر کدوم از این 3 مورد را بخواین میتوانید برای 15 روز اول رایگان تست کنید اما بعدش ناچارید لایسنس بخرید، هرچند ایران تحریم هست اما هستند جاهای مختلف که لایسنس را تو همین ایران میفروشند مثل کدباکس و آلما هاست و ... ( مثلا من خودم از کدباکس می گیرم: لایسنس cPanel )
فقط چند تا نکته دیگر هم هست، گفتنش بد نیست:
امکان فعالسازی لایسنس برای سروری که با IP ایران بالاست وجود نداره، مثلا سرور های داخل کشور.
امکان فعالسازی لایسنس برای هاست نیم روی دامین ir. نیز وجود نداره و لازمه برای لایسنس یک دامین غیر ir. داشته باشید.
توصیه هم می کنم اصلا سراغ نسخه های نال و ... نرید، چون هم از نظر امنیت کاملا در خطر قرار خواهید گرفت، هم اینکه اگر IP شما شناسایی شد کلا بلاک میشه برای همیشه در cpanel.net .
-
تعداد تشکر ها ازM.Abooali به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2013, 20:41
من یک سئوال داشتم الان به چه صورته با وجود تحریم شرکت هاست ایران و آسیا تک به عنوان نمونه سی پنل رو رو سرور های ایران راه اندازی کردن؟
-
-
September 24th, 2013, 21:17
سلام کدی نمیده خود سی پنل یه مدت مثلا 15 روز تریال داره.
من یک سئوال داشتم الان به چه صورته با وجود تحریم شرکت هاست ایران و آسیا تک به عنوان نمونه سی پنل رو رو سرور های ایران راه اندازی کردن؟
یه جورایی سی پنل رو دور زدن.اما اگه کسی بلده بگه بد نیست.که مطمئنم کسی نمیگه.!
-
-
September 24th, 2013, 21:35
منم همین فکر رو میکنم اگه گسترش پیدا کنه خیلی خوب میشه
-
-
September 24th, 2013, 22:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
novin
منم همین فکر رو میکنم اگه گسترش پیدا کنه خیلی خوب میشه
خیالتون راحت کسی نمیاد زمانی که خرج کرد واسه کسب این روش رو جروم کنه خود شمام بلد بودی نمیکردی!
Amin | Graphic █
me [@] amin dot pw █
-
-
September 25th, 2013, 00:21
عضو دائم
سلام
مدتهاست که از پریویت بودن خارج شده! فقط کافی کمی به خودتون زحمت بدید و در گوگل بگردید.
موفق باشید
-