-
September 16th, 2013, 01:58
گوگل را بترکانید
با درود خدمت وب مستران عزیز
انجام خدمات سئو به صورت تضمینی و با تحویل در جایگاه توافق شده پذیرفته می شود.
حتی برای کلمات سخت مثل طراحی سایت ، فروش هاست ، فروش سرور ، فروشگاه ساز و ... نیز با قیمت منصفانه کار سئو انجام می شود.
در صورتیکه هر گونه سوالی دارید مطرح بفرمایید تا در همین جا پاسخ آن را برای شما و دوستان گرامی قرار دهم.
شماره تماس من 09375921454 می باشد.
-
-
September 16th, 2013 01:58
# ADS
-
September 16th, 2013, 02:15
عضو جدید
پاسخ : گوگل را بترکانید
-
تعداد تشکر ها از online.ir به دلیل پست مفید
-
September 16th, 2013, 02:15
-
تعداد تشکر ها از ToooPDL به دلیل پست مفید
-
September 16th, 2013, 02:16
عضو دائم
حداقل اقل 3 - 4 عد نمونه کاری به نتیجه مناسب رسیده باشد بگذارید.
-
-
September 16th, 2013, 03:33
با سلام خدمت دوستان عزیزم
لطفاً کسانی که نمونه کار نیاز دارند ، آدرس ایمیل خودشان را به شماره همراه بنده 09375921454 اس ام اس نمیایند تا نمونه کار برایشان ایمیل گردد.
-
-
September 16th, 2013, 03:51
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
تبلیغ برتر
با سلام خدمت دوستان عزیزم
لطفاً کسانی که نمونه کار نیاز دارند ، آدرس ایمیل خودشان را به شماره همراه بنده 09375921454 اس ام اس نمیایند تا نمونه کار برایشان ایمیل گردد.
لطفا همینجا پ خ نمایید برای ما. ضمنا این تبلیغ کار شماست و باید با افتخار نمونه کارهای خود را بصورت عمومی اعلام کنید.
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
September 16th, 2013, 04:00
شرکت محترم شیوا هاست شما درست می فرمایید.
اما بنده حدود 6 سال است که در زمینه افزایش فروش و سئو کار می کنم و نمونه کار من بیشتر از آن چیزی است که بتوان همه را اینجا اعلام کرد.اما به عنوان نمونه جهت احترام گذاشتن به درخواستتان شما در گوگل جستجو کنید "تصفیه آب" اولین سایتی که بالا می آید یعنی sonitairan.com بنده این سایت را پنج ماه پیش سئو کرده ام.کلمه تصفیه آب پنج میلیون و سیصد و نود هزار تا رکورد برمیگرداند و جزو کلمات سخت است، که این خود نشانگر دقت و توان بنده در انجام کار میباشد.باز هم اگر دوستان نمونه های بیشتری لازم دارند ، در خدمت هستم.
-
-
September 16th, 2013, 10:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
تبلیغ برتر
اما بنده حدود 6 سال است که در زمینه افزایش فروش و سئو کار می کنم و نمونه کار من بیشتر از آن چیزی است که بتوان همه را اینجا اعلام کرد.اما به عنوان نمونه جهت احترام گذاشتن به درخواستتان شما در گوگل جستجو کنید "تصفیه آب" اولین سایتی که بالا می آید یعنی sonitairan.com بنده این سایت را پنج ماه پیش سئو کرده ام.کلمه تصفیه آب پنج میلیون و سیصد و نود هزار تا رکورد برمیگرداند و جزو کلمات سخت است، که این خود نشانگر دقت و توان بنده در انجام کار میباشد.باز هم اگر دوستان نمونه های بیشتری لازم دارند ، در خدمت هستم.
با سلام
دوست عزیز اسم شرکت شما چیه؟
تو این سایت که دادید اسمی از شما بعنوان سئو کار برده نشده
از کجا بفهمیم سئوی این سایت رو شما انجام دادید؟
لطفا چند تا سایتی که سئو کردید و اسم شما بعنوان سئو کار در سایت زده باشه رو در دید عموم بزارید
با تشکر
-
-
September 16th, 2013, 11:07
عضو انجمن
متاسفانه هر روز شاهد این چنین تاپیک هایی هستیم به نظر بنده باید وب هاستینگ تالک یک سری قوانین برای این موارد بگذاره ! مگر نه اوضاع از این وخیم تر میشه
گذاشتن چند نمونه کار گذاشتن حداقل یک سایت برای توضیحات فکر کنم لازم باشه ! قرار داد انجام کار و ...
-
-
September 16th, 2013, 11:31
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
تبلیغ برتر
متاسفانه قید همکاری با شما را زدم!
دلیل: در تصاویر پایین سایت معرفی شده که 3 تصویر هست alt تعریف نشده! و titile ها هم 001 002 003 تعریف شده که نشانه ضعف بالای سئو می باشد!
و دلیل دیگر: 42 خطا در [Invalid] Markup Validation of http://www.sonitairan.com/ - W3C Markup Validator
ظاهرا شما فقط کلمه تصفیه آب را بولد کرده اید!
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید