سلام دوستان
من روی ویندوز xampp نصب کردم می خوام دو عدد دامنه روش مدیریت کنم به چه صورت این کار امکان پذیر است؟لطفا راهنمایی کنید
با احترام
سلام دوستان
من روی ویندوز xampp نصب کردم می خوام دو عدد دامنه روش مدیریت کنم به چه صورت این کار امکان پذیر است؟لطفا راهنمایی کنید
با احترام
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام،
به محل نصب xampp بروید
C:\xampp\apache\conf\extra
و فایل httpd-vhosts.conf رو با notepad++ یا هر ادیتور دیگه ای باز کنید
سپس برای هر دامنه کد زیر رو توی فایل قرار دهید
بعد از ذخیره فایل xampp رو ریستارت کنیدکد:<VirtualHost *:80> DocumentRoot "مسیر فولدر روت سایت" ServerName دامنه ServerAlias www.دامنه </VirtualHost>
اگر بعد از انجام مراحل بالا سایت ها اررور 403 میدادند کد زیر رو هم در همون فایل قرار بدید
کد:<Directory "روت سایت"> Options +Indexes AllowOverride All Order allow,deny Allow from all </Directory>
من این کار رو در ویندوز دارم انجام می دهم حالا اگر با dns server ویندوز دامنه ها رو تعریف کرده باشم برای اینکه دو دامنه دارم میزبانی می کنم باید انجا تغییر خاصی رو اعمال کنم؟
اینی که من گفتم اصلا ربطی به دی ان اس نداره ، فقط به apache میگه که هر دامنه رو از کجا بیاره
قبل از تنظیم xampp همه دامنه ها مطالب داخل htdocs رو نشون میدن اگه به آی پی سرور resolve بشن
بله متوجه شدم ! این کار رو انجام بدم دامنه شماره 1 به صورت خودکار به فولدر پیش فرض و دامنه شماره 2 به فولدر تعریف کردم متصل میشه؟
این کد رو بزارید دامنه های مشخص شده به فولدر های مشخص شده متصل میشه و دامنه های تعریف نشده باز نمی شوند (حالا یا اررور 403 میدن یا پیغام دیگه ای بسته به ورژن xampp)
اگه کد زیر رو بزارید
(بدون مشخص کردن دامنه)کد:<VirtualHost *:80> DocumentRoot "یک پوشه مثلا htdocs" </VirtualHost>
دامنه های تعریف شده به پوشه خود و دامنه های تعریف نشده و خود آی پی به پوشه پیشفرضی که اینجا مشخص کردید وصل میشه
خود xampp بدون تنظیم فقط یک همچین کدی رو برای htdocs داره
معذرت میخوام که این تاپیک قدیمی رو بالا میارم
من از کنترل پنل و Add And Remove قسمت اضافه کردن اپلیکیشن DNS رو اضافه کردم
بعد از قسمت Administrativ > DNS رفتم قسمت Forward Lockup Zone کلیک راست کردم و New Host رو زدم کارای دی ان اس رو انجام دادم
حالا کاری که شما گفتین رو انجام دادم حالا باید حتما پشت اون کن # باشه مثل بقیه یا نه؟
سرور من بدون کنترل پنله و از xampp استفاده میکنم
سلام،
منظور شما رو از پشت اون # باشه رو زیاد متوجه نشدم
ولی به طور کلی DNS و تنظیم فایل virtual hosts دو چیز کاملا جدا از هم هستند
DNS کارش اینه که اگه شما پینگ بگیری تو cmd از آدرس آی پی سرور رو بده حتی اگه سایت بالا نیاد
Virtual host کارش اینه که به apache بگه وقتی درخواست اومد از کدام پوشه جواب ارسال کنه حتی اگه DNS تنظیم نباشه*
من به شخصه کار کردم با dns ویندوز و استفاده ازش رو مگر برای شبکه های داخلی و شرایط خاص توصیه نمی کنم ، اگر برای سایت میخواید بجای هاست روی vps بزارید توصیه می کنم از یه سرویس رایگان dns استفاده کنید ، من از StartSSL DNS Network استفاده کردم و راضی بودم شاید سایت های دیگه ای هم باشند یا حتی میشه یه هاست کم حجم گرفت و از dns اش استفاده کرد یه record A به آی پی vps بدید سایت از vps لود میشه
*با دستکاری فایل Hosts روی یک کامپیوتر میشه بدون تنظیم دی ان اس سایت رو در اون کامپیوتر دید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)