نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: بهترین کانفیگ آپاچی برای سرور با رم ۵۱۲

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    40 پست

پیش فرض بهترین کانفیگ آپاچی برای سرور با رم ۵۱۲

سلام دوستان
    من سرور مجازی ایران با رم ۵۱۲ و سی پی یو تک هسته ای خریدم.
    آپدیت سرور و نصب آپاچی را انجام دادم اما در مورد کانفیگ های آپاچی شک دارم و می ترسم تنظیم اشتباه کنم.از خود سرویس دهنده پرسیدم گفت که نمی تونن و انجمن شما را برای این کار پیشنهاد کرد.
    من نمی خوام کسی برام انجام بده فقط می خوام مقادیر زیر را برای بهترین استفاده از رم و سی پی یو تعیین کنه.حجم هارد سرور هم ۶۰ گیگ و پهنای باندش هم ۵۰۰ گیگ است که می خوام طوری آپاچی را تنظیم کنم که بتونم در ماه از پهنای باند به صورت بهینه استفاده کنم.
    استفاده اصلی من از این سرور میزبانی چندین سایت که بازدید بالای هزار دارند است و اصلاْ نمی خوام که هیچ کدام از سایت های میزبانی شده در سرورم سرعت کمی داشته باشند.
    برای میزبانی هم قصد نصب کنترل پنل دایرکت آدمین را دارم که خدا را شکر با اون مشکلی ندارم و فعلاْ‌ فقط روی همین کانفیگ صحیح آپاچی موندم.
    اگر امکانش هست حرفه ای های هاستینگ این چند خط را با مقادیر مناسب برای سرور من تنظیم کنند.

KeepAlive On
    MaxKeepAliveRequests
    KeepAliveTimeout

<IfModule prefork.c>
    StartServers
    MinSpareServers
    MaxSpareServers
    ServerLimit
    MaxClients
    MaxRequestPerChild
    </IfModule>

<IfModule worker.c>
    StartServers
    MaxClients
    MinSpareThreads
    MaxSpareThreads
    ThreadsPerChild
    MaxRequestPerChild
    </IfModule>

خیلی خیلی ممنونم.
    ویرایش توسط Tarfandaneh : September 3rd, 2013 در ساعت 21:11

2. تعداد تشکر ها از Tarfandaneh به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    28
    تشکر تشکر شده 
    540
    تشکر شده در
    305 پست

پیش فرض پاسخ : بهترین کانفیگ آپاچی برای سرور با رم ۵۱۲

گوگل سرچ کنین زودتر جواب میگیرین

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    40 پست

سرچ کردم چون در هر لینک کانفیگ مناسب آپاچی برای رم ۵۱۲ با اون یکی فرق داشت دقیقاْ‌ نمی دونستم کدوم بهتره.
    هم سایت های فارسی و هم انگلیسی را گشتم اما می خوام کسی مطمئن ترین کانفیگ را مناسب با سرور من بگه.
    مطمئناْ برای متخصصان این انجمن کار سختی نیست که این چند خط را با مقادیر مناسب به من بگن.
    هر کی می تونه دریغ نکنه خدا خیرتون بده.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    68
    تشکر تشکر شده 
    141
    تشکر شده در
    91 پست

رم 512 قابلیت استفاده کردن از
    KeepAlive On رو به نظر من نداره
    در این روش درخواستها باز نگه داشته میشه که باعث پر شدن سریع رم میشه

این کانفیگ برای سرورهای اختصاصی که میزبانی تک سایت پر بازدید را دارند مناسبتره

برای کانفیگ مناسب باید یک کانفیگ کار سرور شما را بررسی و بر حسب نیاز شما و تعداد همزمان آنلاین و .... مود ها و کانفیگها و کشینگ لازم پیاده سازی شود

عضو انجمن compiler آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    228
    تشکر تشکر شده 
    615
    تشکر شده در
    443 پست

سلام

بیشتر از اون که به رم ربط داشته باشه به نوع استفاده شما از سرور مربوطه . ۵۱۲ مگابایت رم اختصاصی مقدار کمی نیست .

StartServers
    MinSpareServers
    MaxSpareServers
    ServerLimit
    MaxClients

مقادیر فوق ارتباط مستقیم با تعداد کانکشن ها و نوع بازدید ها داره ولی اگر سرور برای میزبانی سایت و اسکریپت های استاندارد هست و به عنوان دانلود سنتر و ... استفاده نمیشه و همچنین اگر جامعه مجازی هاست نمیکنید تقریبا میتونم بگم که دست نزنید به مقادیر فوق و از تنظیمات پیش فرض استفاده کنید

برای حصول بهترین نتیجه با کمترین لود و مصرف رم چند تا پیشنهاد دارم :

• آپاچی رو با mpm worker کاپمایل کنید
    • آپاچی ۲.۴ توان هندل کردن کانکشن های همزمان بیشتری رو داره و زیر ترافیک بالا بهتر جواب میده مصرف منابع و مخصوص رم کمتری هم داره . اگر از آپاچی ۲.۴ استفاده میکنید mpm event سریع تر خواهد بود
    • از eaccelerator استفاده کنید و فایل ها رو حتما در دیسک کش کنید و تا جای ممکن از رم کمک نگیرید‌(حافظه سرور شما محدوده)
    • از Danginx استفاده کنید . اگر استفادتون تجاری نیست و توان این کار رو دارید بدون پلاگین و به صورت دستی از nginx به عنوان Reverse P roxy استفاده کنید
    • اگر بتونید Varnish Cache رو سر راه آپاچی قرار بدید نتیجش واقعا خارق العاده خواهد بود ولی در صورتی که قصد استفاده از این کار رو داریدبهتره از Nginx استفاده نکنید . استفاده همزمان امکان پذیره ولی من توصیه نمیکنم . وارنیش نیاز به کانفیگ داره نه اینکه فقط نصب کنید و استارت کنید سرویس رو

چون راجع به کانفیگ آپاچی سوال کرده بودید مواری که به نظرم میرسید رو نوشتم ولی کلا به جای همه این سختی ها بهتره از Nginx + php-fpm استفاده کنید و آپاچی رو کاملا حذف کنید

موفق باشید

7. تعداد تشکر ها ازcompiler به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    40 پست

از همه دوستان متشکرم.
    من می خوام روی سرور
    KeepAlive فعال باشه و فقط می خوام بهترین مقادیر
    MaxKeepAliveRequests و
    KeepAliveTimeout را بدونم.
    سرور هم چون اول کاره رم ۵۱۲ گرفتم وگرنه تا یک یا دو ماه بعد به رم های بالاتر ارتقاء میدم.
    قصد من میزبانی سایت های مختلف است یعنی تا جایی که رم جواب بده سایت اضافه میکنم بعد که جوابگو نبود ارتقاء میدم یعنی می خوام اول کارم بگیره بعد ارتقاء‌ بدم.
    دوست عزیز آقای Compiler من شنیدم
    Nginx یه پلاگین برای آپاچی است یعنی من این را نصب کنم آپاچی باید غیرفعال بشه یا در کنار هم کار می کنند؟
    لایسنس
    Nginx هم خوبه حداقل نسبت به لایسنس LiteSpeed خیلی ارزون تره در سایت
    nginxpanel.ir میده ماهیانه ۶۵۰۰ تومان که به نظر ارزون و منطقی میاد.

راستی آقای Compiler اگر میشه آدرس ایمیلتون را از طریق پیام خصوصی برای من بفرستید.

تشکر تشکر کرده 
    228
    تشکر تشکر شده 
    615
    تشکر شده در
    443 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Tarfandaneh نمایش پست ها
    از همه دوستان متشکرم.
    من می خوام روی سرور
    KeepAlive فعال باشه و فقط می خوام بهترین مقادیر
    MaxKeepAliveRequests و
    KeepAliveTimeout را بدونم.
    سرور هم چون اول کاره رم ۵۱۲ گرفتم وگرنه تا یک یا دو ماه بعد به رم های بالاتر ارتقاء میدم.
    قصد من میزبانی سایت های مختلف است یعنی تا جایی که رم جواب بده سایت اضافه میکنم بعد که جوابگو نبود ارتقاء میدم یعنی می خوام اول کارم بگیره بعد ارتقاء‌ بدم.
    دوست عزیز آقای Compiler من شنیدم
    Nginx یه پلاگین برای آپاچی است یعنی من این را نصب کنم آپاچی باید غیرفعال بشه یا در کنار هم کار می کنند؟
    لایسنس
    Nginx هم خوبه حداقل نسبت به لایسنس LiteSpeed خیلی ارزون تره در سایت
    nginxpanel.ir میده ماهیانه ۶۵۰۰ تومان که به نظر ارزون و منطقی میاد.

راستی آقای Compiler اگر میشه آدرس ایمیلتون را از طریق پیام خصوصی برای من بفرستید.
    keepalive در وب سرور آپاچی به صورت پیش فرض On‌ هست . پس برای فعال سازیش نیاز به مقدار دهی نیست و در صورت عدم نیاز به آن باید مقدار آن را به off تغییر دهید
    MaxKeepAliveRequests حد اکثر درخواست های مجاز از یک کانکشن به وب سرور است و فقط در صورتی کار میکند که keepalive فعال باشد . در صورتی که مقدار آن را به ۰ تغییر دهید در واقع بی نهایت درخواست زنده و فعال از هر کانکشن پذیرفته میشود . میتونید این مقدار رو به ۲۰۰ تغییر بدید . مقدار پیش فرض آن ۱۰۰ است
    KeepAliveTimeout مدت زمان انتظار و صبر کردن وب سرور آپاچی (بر اساس ثانیه) قبل از بستن هر کانکشن و رفتن به درخواست بعدیست . مقدار پیش فرض آن هم ۵ ثانیه است که بهترین میزان ممکن برای سرور های شلوغ است . باز هم توصیه میکنم مقدار آن را عوض نکنید . افزایش مقدار آن روی سرور های شلوغ باعث کاهش توان سرور خواهد شد .

nginx هم قابلیت استفاده به ۲ صورت وب سرور یا Reverse ***** رو داره . در حالت اول که بازدهی بیشتری خواهد داشت سرور آپاچی حذف میشود و وب سرور nginx وب سرور شما خواهد بود که کانفیگ خاص خودش رو داره و عملا با پارامتر ها و تنظیمات آپاچی کاری نخواهید داشت

در حالت دوم یعنی استفاده از nginx به عنوان reverse ***** در کنار آپاچی در واقع nginx سر راه آپاچی قرار میگیره و توان آپاچی رو افزایش میده .

این ۲ تا عملا ربطی به هم ندارند . با توجه به میزان رم محدود وی پی اس شما من استفاده از Nginx به عنوان وب سرور رو به شما توصیه میکنم

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    947
    تشکر شده در
    650 پست

سلام
    در مورد کانفیگ Apache صحبت کردید اما مقادیری هم Swap بذارید و همینطور MySQL هم برای میزان رم 512M اپتیمایز کنید.
    MySQL هم اگر با میزان RAM هماهنگ نباشه دچار افت سرعت سرور یا حتی Crash خود MySQL میشه.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    68
    تشکر تشکر شده 
    141
    تشکر شده در
    91 پست

استفاده از nginx به عنوان وب سرور اصلی عالیست اما بزرگترین عیبی که وجود داره عدم پشتیبانی از اچ تی اکسس هست
    کمپایل و کانفیگ کردن آپاچی برای رسید به سرعت لوود خوب و ثابت کمی نیاز به وقت گذاشتن داره اما نشدنی نیست ، انجمنی که در امضای من هست را دوستان میتونند ملاحظه کنند که تا 500 آنلاین همزمان هم با آپاچی موردی نخواهد داشت و با سرعت قابل قبولی کار میکنه

تشکر تشکر کرده 
    228
    تشکر تشکر شده 
    615
    تشکر شده در
    443 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط GEO نمایش پست ها
    استفاده از nginx به عنوان وب سرور اصلی عالیست اما بزرگترین عیبی که وجود داره عدم پشتیبانی از اچ تی اکسس هست
    کمپایل و کانفیگ کردن آپاچی برای رسید به سرعت لوود خوب و ثابت کمی نیاز به وقت گذاشتن داره اما نشدنی نیست ، انجمنی که در امضای من هست را دوستان میتونند ملاحظه کنند که تا 500 آنلاین همزمان هم با آپاچی موردی نخواهد داشت و با سرعت قابل قبولی کار میکنه
    عدم پشتیبانی از .htaccess وجود داره ولی این ایراد محسوب نمیشه . راه حل داره! از ریرایت های nginx باید استفاده کنند

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع