-
March 15th, 2010, 17:50
-
-
March 15th, 2010 17:50
# ADS
-
March 15th, 2010, 19:04
عضو انجمن
پاسخ : چند سوال در مورد سرور...
برای این کار به یک سرور قوی با پهنای بالا نیاز دارید و برای اطمینان از مسائل تحریم بهتر هست از کانادا و اروپا خریداری نمایید ( بطور مستقیم یا از نمایندگان فروش )
رور سرور مجازی هم میتوانید این کارها را انجام بدید ولی مطمعنا به مشکل برخواهید خورد ولی در مرحله اول چون سایت تازه تاسیس هست و بازدید زیادی نخواهد داشت و بار زیادی روی سرور نخواهد بود سرور مجازی توصیه می شود و در محله بعدی سرور اختصاصی که از سرور های متوسط میتوانید شروع کنید و به سرور های حرفه ای ارتقا بدید .
بحث قرار داد هم بسیار از شرکت های معتبر با شما بصورت رسمی قرار داد میبندن و فاکتور فروش ارائه میکنند ولی تصمیم با شما هست که کیفیت را انتخاب کنید یا قیمت را .
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
-
تعداد تشکر ها ازAfraWeb.net به دلیل پست مفید
-
March 15th, 2010, 19:24
ویرایش توسط hhhhaaaa : March 15th, 2010 در ساعت 19:29
-
-
March 15th, 2010, 19:33
عضو انجمن
در ادامه صحبت های افرا وب که همش تاييد ميشه عرض کنم که شما شايد در آينده برای سايتت (وقتی ميخوای به رپيد شر برسی) حداقل به چند تا سرور و در آينده بعدش به ديتا سنتر احتياج داشته باشيد.
با توجه به اينکه شما برای سايتتون همه امکانات رو در نظر گرفتيد با توجه به پيش بينی پيشرفتتون بايد بين سرور مجازی و سرور اختصاصی يکی رو انتخاب کنيد.
اگر فکر ميکنيد سايتتون تا 3 ماه آينده به بازيد بالای 20000 در روز ميرسه و تا اون زمان همه امکانات بالا رو راه اندازی کرديد همين الان به فکر سرور اختصاصی باشيد. در غير اينصورت با سرور مجازی شروع کنيد.
هاست اشتراکی با همه چيز نامحدود رو هم کلا فراموش کنيد البته اگرم شما فراموش نکنيد خودش شما رو فراموش ميکنه.

موفق باشيد.
-
تعداد تشکر ها ازamiri113 به دلیل پست مفید
-
March 15th, 2010, 19:39
هاست اشتراکی با همه چيز نامحدود رو هم کلا فراموش کنيد البته اگرم شما فراموش نکنيد خودش شما رو فراموش ميکنه.
به شدت با این جمله حال کردم =d>
-
تعداد تشکر ها ازafrateam به دلیل پست مفید
-
March 15th, 2010, 20:03
-
-
March 15th, 2010, 20:17
دوستان نظرتون چیه و لطفا سایت هایی که میشناسین معرفی کنین. (معروف)
فقط سایت هایی رو بگین که سرور اختصاصی کانادایی بدن و معتبر باشن !
من فعلا از این خوشم اومده:
A2 Hosting: Award Winning Linux Hosting With 24/7 Support
خیلی ممنون
منتظرراهنمایی بیشتر هستم...
[/QUOTE]
بابا نکن اینکارو.
AfraWeb.net
با افراوب قرارداد امضا کن کتبی و معتبر نماینده دیتاسنتر canix هم که هستند تو خاورمیانه افرهای خوبی هم دارن هرکانفیگی میخواهید باهاشون درمیون بزارید تا براتون اماده کنن تو کانادا
حداقل میدونید با یه ایرانی قرارداد کتبی امضا کردید هم قابل پیگیری تو مراجع قضایی داخلی هست وهم اگه مشکلی داشت درجا افراوب براتون اکی میکنه .از الان خودتون رو ندیده ونشناخته با دیتاسنتر مستقیما درننداز
البه این پیشنهاد من باز خود دانی
-
تعداد تشکر ها از Linux به دلیل پست مفید
-
March 15th, 2010, 20:33
The address www.afraweb.net could not be found.
-
-
March 15th, 2010, 20:42

نوشته اصلی توسط
hhhhaaaa
سایتشون مشکل نداره بالا میاد احتمالا مشکل از سمت شماست
-
تعداد تشکر ها از Linux به دلیل پست مفید
-
March 15th, 2010, 21:30
-