با سلام خدمت دوستان
من فروشگاه ساز حامد رو دارم ( نال شده ! ) ، استفاده از این پیگرد قانونی داره یا خیر؟
لطفا اگر مطمئن هستید جواب بدید.
با تشکر![]()
با سلام خدمت دوستان
من فروشگاه ساز حامد رو دارم ( نال شده ! ) ، استفاده از این پیگرد قانونی داره یا خیر؟
لطفا اگر مطمئن هستید جواب بدید.
با تشکر![]()
Loxhost | Hosting Provider
[ ارائه بسته های میزبانی وب و سرور دانلود ]-----------------------------------------------------------
معمولا اگه ریپورت داده نشه مشکلی بوجود نمیاد ولی تا حالا هیچ نسخه ی نال شده ای درست کار نکرده.
همانطور که گفته شد تا ریپورت داده نشه مشکلی پیش نمیاد!
نسخه نال شده هم اصولا کار می کنه و مشکلی ندارن ولی به شرطی که نسخه رو از کسی گرفته باشی که نالر باشه! ناشی نباشه!
در ضمن سایتتون رو هم نباید به قول دوستان تابلو باشه! چون دیگه تو چشم میاد اقای ساعتی یا دوستانشون ببینن دخلت اومده!
با این گروه در نمایشگاه بین المللی اشنا شدیم واقعا درست نیست زحمات چند نفر جوان که برای این کار زحمت کشیدن و وقت گذاشتن را اینگونه به باد بدید .
جالب هم هست دوستان دارن راه ها رو اموزش میدن . اینگونه تاپیک ها باید به سرعت پاک بشه .
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
میتونی رو لوکال تست کنی
رو هاست نصب کنی خیلی بد میشه حتی بد تر از Resident Evillol
این تاثیر فعالیت در شبکه های زیرزمینی هست. البته چیز خاصی هم نگفتیم!
یه سیستم رو 400 هزار تومان قالب کنن به ملت آخر عاقبتش این میشه !
Loxhost | Hosting Provider
[ ارائه بسته های میزبانی وب و سرور دانلود ]-----------------------------------------------------------
براش زحمت کشيدن و برای زحمت و وقتی که کشيدن 400 هزار تومان ارزش گذاشتن!
خوب کسی رو هم مجبور به خريدش نکردن! اگر کسی فکر ميکنه 400 هزار تومان زياده ميتونه نخره و به جاش بده به برنامه نويس تا براش بنويسه و اصلا به برنامه نويس 20 هزار تومان بده!
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)