-
August 14th, 2013, 17:29
نیاز به راهنمایی در مورد خرید هاست
سلام دوستان وقت بخیر .
اول از همه من تازه کارم لطفا به زبان ساده تر راهنماییم کنید .
من یک دامنه ثبت کردم الان میخوام یه هاست بگیریم ولی نمیدونم چی مناسبه برای کارم .
این سایتی که قصد دارم راه بندازم . نیاز به یک قالب نسبتا حرفه داره که یک انجمن - و یک چت روم (با امکان نمایش عکس ارسالی در نوشته ها یه چیزی مثل یاهو مسنجر ) برای کاربرای انجمن داره .
ارسالی های کاربران دارای عکس و فیلم هستش . بیشتر عکس . که خلاصه و مرتب شده برخی از ارسالی های کاربران در انجمن در صفحه اصلی سایت نمایش داده میشه .
چه سرویسی رو پیشنهاد میکنید ؟ و از چه شرکتی تهیه کنم ؟
یک سرویس دیدم که از زبان برنامه نویسی Ruby on Rails و JSP/Tomcat پشتیبانی نمیکنه . به نظر شما این دو برنامه خیلی مهمه ؟
از هر کی پرسیدم گفت بستگی داره که از چه زبانی استفاده کنی . ولی از اونجایی که من برنامه نویس نیستم و تهیه قالب رو به یک طراح خواهم داد . میخوام بدونم برای طراحان قالب این دو زبان خیلی مهمه ؟ یعنی باید باشه ؟
نمیخوام سرویسی بخرم که بعد مجبور به تغییر اون بشم . چون بعد از گذشت زمانی چند ماهه میخوام اقدام به طراحی قالب اختصاصی کنم (در حین اجرای موقت سایت قادر به طرح کامل انتظارات از نوع کارکرد و منو ها در قالب میتونم باشم )و فعلا با قالب های موجود کار رو شروع میکنم نمیتونم این مطلب به صورت واضح و کامل با یک طراح در میان بذارم .
با تشکر
-
-
August 14th, 2013 17:29
# ADS
-
August 14th, 2013, 19:44
عضو انجمن
پاسخ : نیاز به راهنمایی در مورد خرید هاست
با سلام.
از اونجایی سایت شما چت روم داره و همیشه تعدادی از کاربران روی سایت هستند ، شما در ابتدا نیاز به سرویس صطلاحا هاست ا دانلود دارید که برای سایت های پر بازدید مناسب هست. از اونجایی که سایت انجمن هم داره ممکنه خیلی زود به نقطه ای برسید که مجبور بشید یک سرور مجازی با مشخصات بالا تهیه کنید ولی برای شروع یک هاست دانلود (هاست پر بازدید یا هاست جچم بالا) می تونه میاز شما رو برای مدتی تامین کنه.
در مورد زبان هم ، اکثر اسکریپت های انجمن و چت روم با php نوشته شده اند که همه هاستینگ ها از اون پشتیبانی می کنند و فکر نمی کنم به Rubby و Tomcat نیاز باشه مگر اینکه طراحتون بحواد خودش با این زبان ها اسکریپت بنویسه براتون.
ویرایش توسط shetab : August 14th, 2013 در ساعت 19:48
شرکت شتاب رایان | شماره ثبت 322989 | سال ثبت 1387
ارائه دهنده انواع خدمات هاست و نمایندگی هاست
ارائه دهنده سرور مجازی از ایران و هلند
www.shetabrayan.com | (021) 88288489
-
تعداد تشکر ها از shetab به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2013, 20:12
پاسخ : نیاز به راهنمایی در مورد خرید هاست
توی بخش فروش تاپیک بزنید چون قصد خرید دارید خیلی بهتر و دقیق تر و سریع تر راهنمایتون میکنن
-
تعداد تشکر ها از Tak-Reseller به دلیل پست مفید