با سلام خدمت دوستان و همه کاربران
با توجه به اینکه این هفته مقداری وقت آزاد بیشتر دارم , تصمیم گرفتم به کاربرانی که مشکل در سرورهای مجازی یا اختصاصی (( هاستینگ )) خود دارند کمک کنم
با توجه به اینکه تخصص بنده بیشتر در لینوکس است تا ویندوز و از ابتدا نیز با این سیستم عامل بیشتر کار کردم , تصمیم بر آن گرفتیم که از امروز 13-08-2013 به مدت 7 روز , اگر همکاران و کاربران دیگر مشکلی در سرورهای هاستینگ خود داشتند فقط و فقط از طریق پیغام خصوصی در ارتباط باشند تا به صورت مستفیم مشکل بررسی و رفع شود
همچنین برای کاربران تازه کار که مشکل در تنظیمات اولیه whm دارند و موارد اولیه امنیت و ... را هنوز رعایت نکرده اند یا آشنایی با کامپیل صحیح آپاچی و پی اچ پی ندارند نیز کانفیگ سرور آنها تا سطح متوسط به صورت رایگان انجام خواهد شد
نکته :
1 - رفع مشکل ها با هماهنگی مدیر سرور انجام خواهد شد
2 - کانفیگ رایگان سرورها نیز تا حدی انجام خواهد شد که نیازهای اولیه کاربر رفع شود
3 - در صورتی که در بخشی نیاز به توضیح خاصی بود (( رفع مشکلات )) 100 درصد به کاربر مربوطه توضیحات و ... ارائه خواهد شد تا در آینده با چنین مشکلاتی روبرو نشود و در صورت مواجه شدن خود آنها را رفع کند
4 - آموزشی به صورت عمومی ارائه نخواهد شد , تنها متناسب با نیاز کاربران در این مدت خدماتی هر چند کوچک برای کمک به دوستان ارائه خواهد شد
موفق باشید