سلام
من تا حالا فقط با هاستهای اشتراکی کار کردم و برای سایتهایی که طراحی و برنامه نویسی میکنم کاملاً کافی است.
منتهی به همین علت کافی بودن و عدم نیاز به vps باعث شده هیچ وقت نخرم و در نتیجه هیچ وقت هم یاد نگرفتم!
وی پی اس ویندوز فکر کنم سخت نباشه(جدای امنیت) و یه xampp نصب میکنیم احتمالاً و چند تا تنظیم و ...
ولی لینوکس چون کار نکردم اصلاً، اصلاً نمیدونم این وی پی اس رو که بهم تحویل میدن چی روش نصب هست و چه کار باید کرد!
چیزی که میخوام یاد بگیرم اینه که چطور یه وی پی اس رو تبدیل به هاست برای یک سایت بکنیم.
سایت هم php mysql است.
به طور خلاصه سوالها:
1- ارزون ترین وی پی اس که فقط برای یادگیری و استفاده برای یک سایت 100 مگی کافی باشه چنده؟ یعنی نیاز واقعی اش یه هاست اشتراکی است با حجم 100 مگ و پنهنا باند 4 گیگ!
2- فایلهایی که آپلود میکنم در وی پی اس چقدر در دسترس فروشنده است؟ یعنی مثلاً در هاست اشتراکی، کل فایلهام دست فروشنده است و با یه کلیک پاک میکنه و یا ریسور میکنه!(منظورم از فروشنده دیتاسنتر نیست. واسطه است که ازش خریدم)
3- وی پی اس رو که تحویل میدین، دقیقاً چه چیزهایی تحویل میدین؟ یه یوزر نیم پسوورد؟ یا تنظیمات دیگه رو هم تحویل میدین؟(مثلاً چه آدرسی رو در کنترل دامین باید بذارم ) دقیقاً چی روش نصب هست و چی رو باید نصب کن؟
یعنی باید خودم دونه دونه برم آپاچی و پی اچ پی و مای اسکول و .... دانلود کنم و نصب کنم روی لینوکس؟
معمولاً چه نسخه ای از لینوکس هستن؟
4- لینکی چیزی بهم میدین(ترجیحاً انگلیسی) که با عکس و نوشته کامل توضیح داده باشه بعد از لاگین دقیقاً چه کارهایی باید انجام بشه؟
5- فرض کنین دسترسی به خرید مستقیم دارم، از چه سایتی بخرم که ارزون ترین باشه و با دامنه آی آر کار کنه.
ممنون