-
August 8th, 2013, 17:28
هشدار به همه برای کلاهبرداری
دوستان لازم دونستم که این هشدار رو به همه اعلام کنم
شخصی امروز در یاهو مسنجر اعلام میکرد که به مناسبت عید فطر ای دی یاهو سه حرفی با نرخ مناسبی داره و ای دی های پر شده یاهو، این شخص پس از دریافت وجه هیچ ای دی را تحویل نمیدهد و همچنان به کار خودش در یاهو داره ادامه میده
این هشدار رو اعلام کردم زیرا این شخص الان داره نرم افزار هایی که مورد توجه سرور دارها هم هست تبلیغ میکنه و در اصل نرم افزاری در کار نیست و فقط مبالغ رو با استفاده از کارت بانکی دریافت میکنه و هیچ چیزی تحویل نمیده و چون کسی برای سی یا چهل هزار تومان پیگیری قانونی نمیکنه پس به کار خودش ادامه میده و هر روز شکارهای دیگری رو پیدا و کلاه برداری میکنه
من در اینجا نامی از شخص و شماره حسابی که اعلام میکند نبردم زیرا احتمال این رو میدادم که تاپیک توسط مدیران حذف میشه و فقط شیوه کلاه برداری رو اعلام کردم که به دام نیوفتید
ویرایش توسط lived : August 8th, 2013 در ساعت 17:38
-
تعداد تشکر ها ازlived به دلیل پست مفید
amirhoseyn, deldar, downloaddl, JATHIYA, kamkar, merci, paradiseserver, pc.rootall, phptarh, SainaServer, secure_host, seyyed_ahmad, Yas-Host, yazd-host, zakerweb
-
August 8th, 2013 17:28
# ADS
-
August 8th, 2013, 17:42
پاسخ : هشدار به همه برای کلاهبرداری
خب عزیز اسمشو بگی که خوبه
-
تعداد تشکر ها از phptarh به دلیل پست مفید
-
August 8th, 2013, 19:09

نوشته اصلی توسط
phptarh
خب عزیز اسمشو بگی که خوبه
بیشتر هدفم آشنایی با شیوه های کلاه برداری بود
فکر میکنم خلاف قوانین انجمن باشه و باعث پاک شدن تاپیک بشه فقط با شیوه کلاه برداری آشنا بشید کافیه
-
تعداد تشکر ها از lived به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2013, 19:30
با توجه به اینکه فکر میکنم این شخص فوق العاده حرفه ای است و ای دی های یاهو انجمن رو جمع میکنه و به اونها پی ام میده برای کلاه برداری خودش و اینکه کاربر دیگری هم پیدا شد که این کاربر رو میشناسه و با ترفندش کاملا آشناست اسم این شخص و شماره کارتی که میدهد رو معرفی کردم
البته قوانین انجمن را خواندم و چیزی در ارتباط با اینکه نام شخص کلاه بردار رو نبریم نزده بودند
از مدیران خواهش میکنم اجازه بدهند که نام این شخص باشد که دیگران دوستان در انجمن در دام قرار نگیرند
پاسخ : معرفی کن کلاه بردارو
این ای دی که اعلام کردم هنوز فعاله و با ترفند اس ام اس بومبر ایرانسل داره سر مردم رو کلاه میگذاره و بهشون تست هم میده و پس از پول گرفتن خداحافظ
هر کسی دوست داشت تست کنه و ادد کنه و ازش نرم افزار یا ای دی بخواد ببینه که چنین شخصی داره با این ترفند کار میکنه
نقل قول از کاربر :

نوشته اصلی توسط
sarinoo
این شخص آی دیش
ali.net@att.net نیست؟
یا یه همچین چیزی؟
Yahoo id : Sir.jengir
با ترفند فروش ای دی یاهو و فروش نرم افزارهای مختلف کلاه برداری میکنه مشخصات حسابش اینه
6104-3372-1106-6947
نوید نوبخت(شخص کلاه بردار)
تشکر از بابت اطلاع رسانی
اونی هم که من بالا نوشتم دقیقا همین روش رو داره
البته فکر کنم اسم اونم نوید نوبخت بود
-
تعداد تشکر ها ازlived به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2013, 22:45
عضو انجمن
تشکر یه همچین چیزی برای ما اتفاق افتاد( البته نه ایشون ) ولی خیلی وقت ها آدم فکر این رو نمیکنه که 30 40 تومان ارزش نداره
پیگیری کنند هم براشون پرونده ایجاد میشه هم جریمه شخصی میشن
من نمیدونم این افراد ترس ندارن از انجام این کارا ؟
ترس رو ولش کن پولش از گلوشون پایین میره ؟
سرِ مردم ساده رو شیره میمالن بعد میتونن خودشون رو ببخشن ؟
-
تعداد تشکر ها از SainaServer به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2013, 22:57
عضو انجمن
منم یک دو بار این بلا سرم اومده
به خاطر سی چهل تومان این کارها رو میکنن واقعا برای این اشخاص متعصفم تو این ماه و روز مبارک چنین کارهایی رو میکنم و از شما ممنونم که اطلاع رسانی میکنید همیشه این جور آدم ها در فضای مجازی وجود داشتن و خواهند داشت
لطفا همه مواظب باشین تشکر میکنم
-
تعداد تشکر ها از rashed.rafiee به دلیل پست مفید
-
August 10th, 2013, 00:01
-
تعداد تشکر ها از pc.rootall به دلیل پست مفید
-
August 10th, 2013, 10:52

نوشته اصلی توسط
lived
چون کسی برای سی یا چهل هزار تومان پیگیری قانونی نمیکنه
فقط چند بار این کارو انجام بدیم و اطلاع رسانی کنیم، دیگه کسی جرات نمی کنه به خاطر 5 هزار تومان، فکر کلاهبرداری به سرش بزنه.
از ماست که بر ماست
-
تعداد تشکر ها ازsoheyl_ir89 به دلیل پست مفید
-
August 10th, 2013, 11:01
عضو جدید
ممنون بابات اطلاع رسانی ! 

آذریــــــــــــ
AzarinWeb.comــــــــــن وبـــ ...
| تماس با من:
nima [at] azarinweb.com
-
تعداد تشکر ها از Nima - Azarinweb به دلیل پست مفید
-
August 10th, 2013, 11:27
عضو انجمن
کار خوبی است که استارتر انجام داده .
به نظر من می بایست یک تاپیک با این موضوع ایجاد بشه و هر وقت هر کسی کلاه براداری را می خواست با مدارک کامل معرفی کنه ,بیاد و در تاپیک قرار بده .
-
تعداد تشکر ها ازbesthosti.com به دلیل پست مفید