-
June 17th, 2013, 12:23
عضو انجمن
مشکل در اتصال whmcs به دایرکت ادمین
با سلام خدمت دوستان
من یه سرور دارم با پنل دایرکت ادمین و whmcs هم بهش وصل هست و چندتا سرور دیگه با سی پنل و وب سایت پنل و همشون بدون مشکل کار می کنن.
الان که میخوام یه سرور دیگه با پنل دایرکت ادمین رو به whmcs وصل کنم به مشکل می خوره و این error رو میده:
Error: 6 - Couldn't resolve host
اگه کسی تا حالا با این مشکل روبرو شده لطفا راهنمائی کنه.
دایرکت با موفقیت تو بخش سرورها اد شده و وقتی روش کلیک میکنی میتونه بهش وصل شه و اینکه مشکل های فایروال اینا هم نیس چون غیرفعال کردم و تست شده ولی مشکل پابرجاست.
تو بخش سرور گروه هم اضافه کردم ولی فرق نمیکنه.
چیزی که تو گوگل پیدا کردم اینه:
کد PHP:
http://forum.whmcs.com/showthread.php?46970-Problem-setting-up-hosting-on-multiple-servers&p=221017#post221017
و این آقا هم دقیقا مشکل منو داشته و تونسته حل کنه ولی برا من کار نکرد.
ممنون از وقتی که میذارید.
-
تعداد تشکر ها از ali.huc به دلیل پست مفید
-
June 17th, 2013 12:23
# ADS
-
August 11th, 2013, 15:26
عضو جدید
پاسخ : مشکل در اتصال whmcs به دایرکت ادمین
سلام به همه دوستان
من تا اینجا به لطف آموزش ها و کمک دوستان مشکلی نداشتم
اما الان به این مشکلی که در بالا توسط علی آقا مطرح شده برخوردم که البته این مشکل از اول نبود و پس از پرداخت موفق به صورت اتومات هاست ایجاد میشد و به صورت دستی هم مشکلی نداشت.
و الان این خطا رو میده:
قبول کردن سفارش همراه با خطاست
6 - Couldn't resolve host 'domain.ir
چند تا نکته قبلا dns پکیج نمایندگی من از روی دامنه اصلی سایتم بود و با پسوند آی آر
اما یه دامنه biz ثبت کردم و dns رو عوض کردم به این دامنه که اصلا روی سرور هیچ هاستی نداره
این دوتا مورد رو گفتم شاید مربوط بشه
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
-
تعداد تشکر ها از ebrahimt به دلیل پست مفید
-
August 11th, 2013, 15:44
عضو انجمن
مشکل من از طرف فایروال دایرکت ادمین بود با اد کردن پورت های مربوطه حل شد اون موقع.
-
تعداد تشکر ها ازali.huc به دلیل پست مفید
-
August 11th, 2013, 17:08
عضو جدید
سلام
ممنون دوست عزیز از پاسختون
الان دیدم مشکل حل شده یعنی خود به خود به وجود آمد و خود به خود حل شد به شرکت اصلی تیکت زده بودم اما جواب نداد نمیدون اونا کاری کردن یا دستهایی در کار بوده؟!!!!!!!!!!
-
تعداد تشکر ها از ebrahimt به دلیل پست مفید