سلام
من میخوام یه آی پی رو سرور مجازیم راست و ریست کنم ولی راستیتش نمیدونم چطور دوستان میتونن کمی کمک کنن ؟
سلام
من میخوام یه آی پی رو سرور مجازیم راست و ریست کنم ولی راستیتش نمیدونم چطور دوستان میتونن کمی کمک کنن ؟
سلام
درخواستتون کامل نبود.
سرورتون ایران هست یا خارج ؟
برای گرفتن آیپی ایران باید از رایپ تهیه کنید آیپی را که آن هم 1 عدد نمیده کلاس /24 باید بگیرید.
بعد نیاز به روتر سخت افزاری در دیتاسنتر هست و روت کردن آیپی - اگر سرور ایران هست که مشکلی نیست اما دیتاسنتر خارج ایران باشه بعید میدونم دیتاسنتری وقتی روی آیپی flag ایران خوده آن را اد بکنه.
اگر هم سرور ایران میخواهید کلا صحبتش جداست ولی چون گفتید آیپی براش میخواهید بنده موارد بالا را ذکر کردم امیدوارم به دردتون بخوره.(برای درخواست سرور و ... در بخش درخواست خرید تاپیک بزنید.)
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
نه کلا یه بحث دیگه شد اونی که گفتین
من یه سرور مجازی دارم هلند حالا میخوام از بعضی سایت ها که دانلود رو محدود کردن برا آی پی ایران فایل دانلود کنم دنبال یه چیزیم مثل وی پی یا ساخس و یا هرچی که فقط آی پیم رو تغییر بدم
میتونید از نرم افزار تغییر آی پی استفاده کنید
Ip Changer
البته اگه سرورش ویندوزه
وای نه با این برنامه آی پی رو عوض کردم حالا به سرور وصل نمیشه
Fast IP Changer for Windows | Free System Administration software downloads at SourceForge.net
چکار کنم ؟
از سال 1385 تا کنون
اشکال نداره تجربه شد براتون در عوض هم برای شما هم این دوستمون.
درباره تاپیکتون هم بیشتر توضیح میدید ؟
الان شما یک سرور هلند دارید و از منزل هم میخواهید دانلود کنید و چون آیپیتون ایران هست امکان دانلود از سایتی که آیپی ایران یعنی ISP را محدود کرده نمیتوانید دانلود کنید درسته ؟
اگر چنین چیزی هست به دلیل قوانین انجمن نمیتوانیم بیشتر کمکتون بکنیم :
8- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
(تا الان چیزی هست که از صحبت هاتون متوجه شدم.)
یا حق
از سال 1385 تا کنون
نه دقیقا
سایت هایی مثل میهن دانلود که دانلود رو فقط برای آی پی ایران تنظیم کردن میخوام از این سایت ها رو وی پی اسم دانلود کنم که آی پی هلنده در مورد اون کاری میتونم بکنم ؟
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)