سلام اگر کسی سایت هاستینگ و سرور مجازی خوب داره که تو اینترنت معروف باشه و قصد فروشش رو داره ، سایت رو با مشتری هاش میخرم هر کسی که می خواد بفروشه بگه !
فقط این دو شرط رو داشته باشه
معروف و معتبر باشه
مشتریاش زیاد باشه
سلام اگر کسی سایت هاستینگ و سرور مجازی خوب داره که تو اینترنت معروف باشه و قصد فروشش رو داره ، سایت رو با مشتری هاش میخرم هر کسی که می خواد بفروشه بگه !
فقط این دو شرط رو داشته باشه
معروف و معتبر باشه
مشتریاش زیاد باشه
فکر نکنم کسی که این دو شرط رو داشته باشه بخواد فروشه وا!
![]()
بعید می دونم همچین شخصی قصد فروش داشته باشه !
با این حال اگه فروشنده ای پیدا شد ، من هم خریدارم !![]()
بنده همچین شرکتی داشه باشم کمتر از 60 میلیون نمیفروشم![]()
ارائه دهنده خدمات میزبانی در انگلستان آلمان و ترکیه
MyHBD
لطفا پیام خصوصی خودتونو چک کنید
شركت اسراروب
سرور اختصاصی ، سرور مجازی ، هاست لینوکس ، نمایندگی هاست ، طراحی سایت ، مدیریت سرور
یک سایت داریم که بسیار زیبا هست اما معتبر نیست و معروف هم نیست
اما به دلیل زیبای سایت به شما اطلاع دادم خریدار هستن پیغام خصوصی کنید
ممنون چرا پیشنهاد های خوبی داشتم منتظر پیشنهادهای دیگه ام ، من از ابتدا به کار هاستینگ علاقه داشتم اما حوصله ی از نو شروع کردن رو ندارم
پ خ خودتونو چک کنین
شركت اسراروب
سرور اختصاصی ، سرور مجازی ، هاست لینوکس ، نمایندگی هاست ، طراحی سایت ، مدیریت سرور
فکر نکنم کسی هاستیگ معروف داشته باشه بخواد میفروشه بهترین کار اینه که خودتون از اول شروع کنید
اگه در زمینه زدن هاستیگ و طراحی قالبشو خواستید در خدماتی
مارال سرور|فروش هاست ,دامنه,سرور مجازی,سرور اختصاصی - اطلاعیه ها
ممنون اینجور که پیداست باید خودم بزنم ، اما یک مشکل دارم اگر میشه راهنمایی کنید
من مشکل اساسیم امنیت سرور هست ، حرفه ای نیستم اما خیلی کارارو می تونم انجام بدم واسه همین به یک نفر که امنیت سرور رو برقرار کنه نیاز دارم یا که خودم رفتم دنبالش اما با آموزش هایی که در سایت ها دیدم فکر می کنم اساسی نمی تونم یاد بگیرم یا که زمان زیادی می بره حالا به نظر شما من چیکار کنم کسی پیشنهادی داره ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)