-
August 2nd, 2013, 23:30
آیا میتونم Cpanel رو روی ویندوز 7 برای خودم نصب کنم .
با سلام
من برای تست بعضی اسکریپتام نیاز دارم روی سرور خودم cpanel داشته باشم وگرنه باید مدام آپلود کنم و روی سرور واقعی تست کنم که این کار خوب نیست نه ترافیک و نه از نظر امنیت سرور.
من سرورهای مجازی مثل easyphp یا wamp و ... رو هم نصب کردم مشکل اینه که بعضی اسکریپتا فقط روی سی پنل جواب میده .
آیا میشه مجازی یه طوری cpanel روی ویندوز 7 حالا با یه واسطه نصب کرد یا نه .
یا نرم افزار دیگه ای که که بشه استفاده کرده رو میشناسید .
-
-
August 2nd, 2013 23:30
# ADS
-
August 3rd, 2013, 01:42
عضو انجمن
پاسخ : آیا میتونم Cpanel رو روی ویندوز 7 برای خودم نصب کنم .

نوشته اصلی توسط
trav
با سلام
من برای تست بعضی اسکریپتام نیاز دارم روی سرور خودم cpanel داشته باشم وگرنه باید مدام آپلود کنم و روی سرور واقعی تست کنم که این کار خوب نیست نه ترافیک و نه از نظر امنیت سرور.
من سرورهای مجازی مثل easyphp یا wamp و ... رو هم نصب کردم مشکل اینه که بعضی اسکریپتا فقط روی سی پنل جواب میده .
می تونید از نرم افزارهای مجازی ساز مثل vmware workstation استفاده کنید. روی ویندوز خودتون نصب کنید و روی اون نرم افزار هم لین*** و بعد سی پنل.
-
-
August 3rd, 2013, 20:00
ابتدا از مجازی ساز ها استفاده نمایید !
-
-
August 3rd, 2013, 20:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ittab
ابتدا از مجازی ساز ها استفاده نمایید !
به 100 میرسی یه خورده تلاش کنی.
-
-
August 3rd, 2013, 20:30

نوشته اصلی توسط
trav
با سلام
دوست عزیز من تصور میکنم شما در داخل cpanel سرورتون تنظیمات apache متفاوتی نسبت به wamp روی لوکال دارید. به خاطر همین هست که اسکریپتتون مشکل پیدا میکنه ...
باید مشکل رو درست حل کرد .. نصب cpanel روی windows امکان پذیر نیست و کلا نصب whm برای local امکان پذیر نیست ..
فقط در یک شرایط شما نیاز به انجام چنین کاری خواهید داشت که اون زمانی هست که میخواید برای خود whm پلاگین بنویسید .. (که باز اجازه/دسترسی نصب روی لوکال وجود نداره و باید از API هاش استفاده بشه)
مشکل شما خیلی ساده تر از این حرف هاست ..
این اشکالاتی که شما در اسکریپتتون دارید چه چیزهایی هستند ؟ خودتون ننوشتین، درسته ؟
قطعا مشکل شما با ویرایش تنظیمات php یا apache مشکلتون حل بشه ..
-