سلام
دوستان من سرور دانلود اختصاصی دارم و نیازمند یکی هستم که سرور دانلود رو برا آی پی های خارجی مسدود کنه تا فقط ای پی های ایرانی بتونن از سرور دانلود کنند
هزینه هم کشکلی نداره
فقز قیمت فضایی ندید و قیمت رو در همین تاپیک ذکر کنید.
سلام
دوستان من سرور دانلود اختصاصی دارم و نیازمند یکی هستم که سرور دانلود رو برا آی پی های خارجی مسدود کنه تا فقط ای پی های ایرانی بتونن از سرور دانلود کنند
هزینه هم کشکلی نداره
فقز قیمت فضایی ندید و قیمت رو در همین تاپیک ذکر کنید.
چه نوع سیستم عاملی نصبه روی سروتون ؟
اگر لینوکس هست چه پنلی روی سروتون نصب کردید بگید تا راهنمایتون کنم
فقط اضافه کردن کشور کافی نیست
پس از اضافه کردن باید آی پی لوکال هاست و آی پی ها لازم را هم allow کنید مثل دی ان اس ها و ... و سپس کل آی پی ها را مسدود کنید
یک لیست ایران هم دارم اگر پیدا کردم اضافه کنید به لیست سفید + اون کاری که دوست خوبم گفتند انجام بدید.
معمولا دیگه مشکلی نیست.
والله سرور ویندز 2008 r2 هست
کاش یکم ساده تر توضیح بدید آخه اصلا اطلاعاتی در این مورد ندارم
من رو لینوکس با csf این کارو کردم اما بازم هم میدیدم بازدید میشه !
شما چه فایروالی دارید روی سرور؟ ISA دارید ؟
Designer and Consultant of e-Government Services / CRM-HRM-ERP-MIS / Web & Windows & Mobile Application
این آدرس رو هم مشاهده کنید بد نیست . شفاف توضیح داده : How to Block IP on Windows. | ASP.NET MSSQL Webhosting Blog
Designer and Consultant of e-Government Services / CRM-HRM-ERP-MIS / Web & Windows & Mobile Application
کسی نیست با هزینه اینکار رو بکنه؟
اگر از PHP , Linux server استفاده میکنید، علاوه بر CSF Firewall میتوانید به وسیله فایل HTACCESS در روت خود دسترسی به کشور خاصی رو مسدود کنید.
بانک اطلاعات آی پی کشور ها را از سایت http://www.countryipblocks.net/ میتوانید دسترسی داشته باشید
علاوه بر این میتوانید ترافیک رو روی آی پی محدود کنید ، به طور مثال اگر کسی فایلی رو از سایتتون کپی کرد در وبلاگ و سایتش، غیرفعال شود(این هم باز در HTACESS شدنی است)
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)