سلام دوستان به این سرور خیلی احتیاج دارم لطفا یکی با این مشخصات و قیمت خوب بده رم256 سی پی یو 1 کور هارد1 گیگ پهنای باند3 گیگ ویندوز ایکس پی یک روز هم تست میخوام
سلام دوستان به این سرور خیلی احتیاج دارم لطفا یکی با این مشخصات و قیمت خوب بده رم256 سی پی یو 1 کور هارد1 گیگ پهنای باند3 گیگ ویندوز ایکس پی یک روز هم تست میخوام
با سلام
قیمت این سرویس 30 هزار تومان میباشد با پردازنده 800 مگاهرتز اختصاصی.
هارد هم 1 گیگ ویندوز نصب نمیشه هارد خود پکیج ها میباشد 25 گیگ.
خدمات میزبانی وب و سرور روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه))
تست هم نداریم.
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سلام
مورد استفادتون چی هست؟
Sosh-1 - Ram : 256 MB - HDD : 15 GB
CPU : Intel® Xeon® E5-2620 1*1.0 Ghz| Bandwich : 25 GB | Port : 100 Mbit | IP : 1 | OS : Custom
ماهانه 40 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش سرور مجازی ایران
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
ای باب چه قیمتایی فوقش بتونم 10 تومن خرج کنم. یکی بیاد یه کمکی کنه دیگه. براتون 1 تومنم هزینه نداره این وی پی اس
از سال 1385 تا کنون
با ایپی که ایپی هم 3500 هستش دیگه. ثواب داره کارو راه بندازین
تماس بگیرید واحد فروش پارس آنلاین - آیپی 10 هزار تومان ، هزینه نصب سیستم عامل و این که دوستان میتوانند همین سرور را با قیمت های خیلی بیشتر بفروشند بماند. (آیپی ایران محدود هست)
به هر حال فکر کنم برای این که کارتون راه بیفته میتوانید از سرور مجازی های رایگان پارس پیک استفاده کنید.(البته اطلاع ندارم ایران هست یا خارج فقط شنیدم خودم هم تست نکردم تا حالا)
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : July 20th, 2013 در ساعت 00:23
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)