سلام
کسی هست ماژول بانک ملی ( سداد ) رو داشته باشه که با نسخه 5.1.2 whmcs سازگار باشه ؟
کسانی که امکان نوشتن این ماژول رو دارند من مستندات لازم رو براشون میفرستم .
حداکثر 40 هزار تومان بودجه برای خرید این ماژول هست .
با سپاس
سلام
کسی هست ماژول بانک ملی ( سداد ) رو داشته باشه که با نسخه 5.1.2 whmcs سازگار باشه ؟
کسانی که امکان نوشتن این ماژول رو دارند من مستندات لازم رو براشون میفرستم .
حداکثر 40 هزار تومان بودجه برای خرید این ماژول هست .
با سپاس
www.iCTS24.com > میزبانی وب / دامنه / SSL / سرور مجازی و اختصاصی
سلام
شرکت فراسو سامانه پاسارگاد ماژول بانک ملی سداد رو ندارد .
آنها ماژول بانک ملی برای درگاه دامون را دارند .
سلام
بابا آشغال ترین پشتیبانی بانک ملی هست حدود دوماهه درگاه رو گرفتم هنوز نتونستم بزارمش تو سایتم اسکریپتشم نصبه بهشون زنگ میزنم می گم عزیزم یوزر و پس بده من تو ماژولم اینو می خواد چرتو پرت میگه در حد لالیگاست
ولی تا دلت بخواد عالی ترین بانک ملت هست من یک روزه درگاهشو اوکی کردم راحت آسوده
موفق باشی
نکته بعدی که می تونم خیلی روش تعکید کنم اینه که حساب خودتو می تونی تو سایت بدونه هزینه چک کنی
در صورتی که اگه بخوایی از اینترنت بانک ملی استفاده کنی باید دستگاه رمز یاب بخری 30000 تومن هزینشه درسته امنیتش بالاست ولی اگه جایی جاش بزاری دیگه نمی تونی حسابتو چک کنی
بد نکته مهم دیگه ایمه که درگاه بانک ملت جایزه داره که من خودم تا الان 150 ازش برنده شدم
سلام
من حرف شما دوست عزیز رو 100 درصد تایید میکنم ، من خودم درگاه پاسارگاد و ملت رو دارم ولی به دلیل دولتی بودن و سابقه زیاد این بانک و شرایط فعلی مملکت ترجیح میدم درگاه ملی رو هم به عنوان درگاه سوم سایتم داشته باشم کما اینکه ازش کم استفاده کنم .
درگاه پارسیان رو چطوری ست کنم اونم دارم ولی نمی تونم کد عبور رو دارم ماژولشم نصبه کد رو میزنم و خرید که می کنم فاکتور بر می گرده به سایت ینی به درگاه وصل نمی شم
؟؟؟؟
من با درگاه و بانک پارسیان کلان کار نمیکنم که شما رو راهنمایی کنم .
من کارم رو با بانک ملی شروع کردم و از همه بیشتر قبولش دارم.هم سداد دارم هم دامون بدون هیچ مشکلی.
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
با سلام به دوستان من ماژول درگاه بانک ملی رو WHMCS نصب کردم ولی هنگام پرداخت متن خطا رو بصورت وز آنلای٠نمایش می دهد البته utf8 رو از فایل کانفیگ پاک کرده ام لطفا راهنمایی نمایید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)