-
July 27th, 2013, 23:38
downloadha
سلام
من قالب دانلود ها رو روی وردپرس نصب کردم همچیشو بلدم فقط یه چیزش برام سواله
وقتی یه مطلب رو میبینی برای دانلود باید بری ادامه مطلب تا روی دانلود با لینک مستقیم کلیک کنی تا فایل دانلود بالا بیاد میخوام بدونم برای ست کردن همین لینک مستقیم باید کجای پنل برم ؟
چجوری میتونم اون لینک رو در << دانلود با لینک مستقیم>> قرار بدم
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
-
-
July 27th, 2013 23:38
# ADS
-
July 27th, 2013, 23:51
پاسخ : downloadha
دوست عزیز شما در بخش اشتباهی تاپیک زدید.
( به هر حال شما لینک مستقیم رو تایپ میکنید و روش لینک میزارید به این صورت که متن مورد نظر رو انتخاب کرده و روی یه عکس زنجیر کلیک کنید که روی متن لینک میزاره و ادرس لینک دانلودتون رو بدید , اینگونه وقتی یوزر رو متن شما کلیک کنه فایل دانلود بالا میاد.)
سعی کردم به ساده ترین گویش توضیح بدم.
-
July 27th, 2013, 23:53
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
liveserver
دوست عزیز شما در بخش اشتباهی تاپیک زدید.
( به هر حال شما لینک مستقیم رو تایپ میکنید و روش لینک میزارید به این صورت که متن مورد نظر رو انتخاب کرده و روی یه عکس زنجیر کلیک کنید که روی متن لینک میزاره و ادرس لینک دانلودتون رو بدید , اینگونه وقتی یوزر رو متن شما کلیک کنه فایل دانلود بالا میاد.)
سعی کردم به ساده ترین گویش توضیح بدم.
منظورشون باکس دانلود بود نه قرار دادن لینک دانلود در مطلب
استارتر باید کد مخصوص باکس رو داشته باشید و از بخش دیداری فراخوانی کنید یا اینکه از bbcode استفاده کنید
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
-
July 28th, 2013, 01:01
عضو دائم
سلام
باید تو سینگل قالبتونبگردید و کد ضمینه دلخواه رو پیدا کنید و از ضمینه دلخواه استفاده کنید
اگثر این چنین قالب ها دارای ضمینه دلخواه هستند
یا حق
-
-
July 28th, 2013, 02:39
عضو انجمن
سلام تا جایی که یادم میاد یه افزونه داشت این قالب که توش سه تا مقدار داشت که یکی واسه لینک و یکی واسه منبع و دیگری برای رمز فایل بود خیلی وقته با ورد پرس کار نکردم یادم نیست اسم افزونه
-
-
July 28th, 2013, 14:34
-